E-an-na a lansat noul single 'Viu'

de Cristi Nedelcu

E-an-na a lansat noul single 'Viu'


La distanta de un an de la precedentul single intitulat 'Epitaf', fanii formatiei E-an-na au un motiv real de bucurie pentru ca, reprezentanta Romaniei si castigatoarea locului II la finala Wacken Open Air din Germania in 2017, a lansat noul single intitulat 'Viu'.

Artwork-ul a fost executat de Badiu Ciprian & Gabriela Gheorghiu.

Poze Poze pentru articole - eanana


Andrei Oltean (voce, acordeon, cimpoi ) a declarat:

'Ne bucura foarte mult sa lansam prima piesa din 2018. Nu ne-am grabit, e aproape un an de la lansarea ultimului single, Epitaf, ci ne-am luat timpul necesar pentru a incerca sa ajungem pe treapta urmatoare in ceea ce priveste muzica noastra. La fel sta treaba si cu albumul pe care il vom lansa la anul, si din care piesa Viu face parte. Urmeaza sa mai anuntam alte surprize corelate. Pana atunci ascultati & imprastiati muzica noastra peste tot daca va bucurati de ea. Inseamna enorm pentru noi. Ramaneti vii. '

Acest nou single va fi promovat, in perioada urmatoare, printr-o serie de concerte, dupa cum urmeaza:

28 septembrie 2018 – Iasi / Underground Pub

19 octombrie 2018 – Cluj-Napoca / Flying Circus

20 octombrie 2018 – Oradea / Moszkva Club

21 octombrie2018 – Tg-Mures / Jazz&Blues Club

03 noiembrei 2018 – Bucuresti / Quantic Club

04 noiembrie 2018 – Brasov / Rockstadt Club

09 noiembrie 2018 – Buzau / No Limit

10 noiembrie 2018 – Constanta / RockHalle

Conceptul 'E-an-na’’ reprezinta o lume in principiu metafizica, in care nu guverneaza legile universale din lumea noastra, legi care aduc doar haos si distrugere. E o lume faurita pentru cei care vor sa se desparta de entropie si de orice gand negativ, pentru a se putea dedica in totalitate lucrurilor productive. E o lume pentru cei care vor sa-si urmeze calea, fara a fi abatuti de la ea din motive marunte.

Biletele pentru turneu se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook