Trupa Echo lanseaza cel de-al doilea album

de Daniel Ionita

Trupa Echo lanseaza cel de-al doilea album


Coming Home este al doilea album al trupei prog Echo, ce va fi lansat pe 12 octombrie 2013, ora 21:00, la clubul Ageless din Bucuresti, Calea Serban Voda 213.

Albumul continua sa exploreze filonul de rock progresiv, trupa manifestand aceeasi predilectie pentru piesele lungi, cu un camp sonor elaborat si complex. Naratiunea albumului este legata de calatoria prin lume in cautarea locului de unde a inceput totul, loc pe care il numim Acasa. Dintre cele sase piese ale albumului, Words of Silence si Lazy Afternoon au fost deja prezentate publicului, fiind cantate live inca din 2011.

Pentru cei familiarizati cu primul album al trupei, Coming Home este o realizare compacta, unitara in termeni componistici si tonali, dovada a comuniunii dezvoltate intre muzicieni in cei cativa ani ce au trecut de la formarea trupei. Tonul general a castigat in greutate, fiind mai aproape de rock-ul modern, iar conceptul muzical alterneaza numeroase momente lirice intr-un camp sonor plin de dramatism.

Pe scurt, o propunere interesanta si inedita in contextual muzical actual din Romania, care merita incercata.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook