Trupa Echo lanseaza primul album

de Chaos Lore

Trupa Echo lanseaza primul album


Povestea membrilor trupei Echo incepe acum 25 de ani, cind impartaseau cu pasiune, prin cluburile autohtone, idealurile marilor trupe de pe scena prog rock a anilor 70- 80. Cu tot entuziasmul tineretii, trupa a avut o aparitie meteorica, luata fiind repede, de valurile agitate ale vietii cotidiene, la acel sfirsit de epoca.

Timp de 20 de ani, visul muzical al celor din Echo a continuat sa traiasca doar in inimile lor, prinzind din nou forma in 2007. Atunci Laurentiu Popescu (clape) si Petru Macarie (bas) s-au alaturat mai vechilor Daniel Ionita (chitara), Sorin Manolescu (chitara) si Catalin Chivu (tobe) reunindu-se intr-un Echo redivivus, de data asta cu forta necesara parcurgerii drumului pina la capat. Insa, tot in spiritul prog rock si tot cu nostalgia intensitatii sound-ului si liricii marilor trupe.

Pasiunea lor s-a materializat intr-un prim album, intitulat The Dream. Visul celor din Echo, nascut din 20 de ani de pasiune tacuta, este un mix eclectic grefat pe o coloana vertebrala de rock progresiv cu sound vintage. Pasaje lungi instrumentale, versuri in note serioase si un sound vintage analog, genereaza stari emotionale puternice si diverse. Fara a se vrea un breakthrough, The Dream este o auditie retro, aparte in peisajul muzical de azi.

Poze Avatare Rock Hi5, Facebook, YM - PozeMH - Trupa Echo

Componenta ECHO:
Daniel Ionita: chitara, chitara acustica
Laurentiu Popescu: claviaturi, voce
Catalin Chivu: tobe
Sorin Manolescu: chitara, voce
Petru Macarie: bas, voce

Site oficial: www.echo-band.ro
Myspace: http://www.myspace.com/echobandroDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook