Noi trupe confirmate pentru Masters Of Rock 2012

de George Lazar

Noi trupe confirmate pentru Masters Of Rock 2012


Edguy, Gotthard, Firewind si Black Majesty sunt ultimele trupe confirmate pentru Masters Of Rock 2012, festival ce va avea loc intre 12 si 15 iulie in Vizovice, Cehia.


Trupele confirmate pana in acest moment:

ARAKAIN (CZ)
ARCH ENEMY (SWE)
BLACK MAJESTY (AUS)
DEATHSTARS (SWE)
DOGA (CZ)
EDGUY (GER)
EXODUS (USA)
FIREWIND (GRE)
FREEDOM CALL
GOTTHARD (SWI) (GER)
HELL (UK)
HORKYZE SLIZE (SK)
KAMELOT (USA)
KISSIN''DYNAMITE (GER)
KORPIKLAANI (FIN)
LEGENDY SE VRACI (CZ)
MILKING THE GOATMACHINE (GER)
ODIUM (GER)
PAIN (SWE)
PAUL DI ANNO (UK)
SABATON (SWE)
SALAMANDRA (CZ)
SALTATIO MORTIS (GER)
SKYFORGER (LV)
STRATOVARIUS (FIN)
SUICIDAL ANGELS (GRE)
THE SORROW (AUT)
THIN LIZZY (IRL)
TIAMAT (SWE)
UNISONIC (GER)
VISACI ZAMEK (CZ)
VITACIT (CZ)
WITHIN TEMPTATION (NL)


Noi trupe urmeaza sa fie confirmate.

Despre Masters Of Rock Festival 2012:

1. Nu se inapoiaza banii dupa ce intrarea a fost platita, nu se schimba bilete. Biletele sunt disponibile numai in forma de abonament de patru zile! Nu exista bilete pentru o singura zi!
2. Organizatorii nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice deteriorare cauzata lucrurilor sau sanatatii vizitatorilor.
3. Persoanele mai mici de 12 ani pot intra si sta in zona festivalului numai sub supravegherea unui adult.
4. Este interzisa aducerea de bauturi, sticle de plastic sau din sticla, conserve, arme, cutite, foarfeci, suporturi de steag sau bete, obiecte metalice si orice alte obiecte periculoase. Organizatorul isi asuma dreptul de a perchezitiona vizitatorii!
5. Aducerea de camere de filmat este strict interzisa! Incalcarea acestei reguli poate fi clasificata ca un delict!
6. Este admis fotografiatul.
7. Falsificarea biletelor este inacceptabila si interzisa!
8. Toti vizitatorii trebuie sa respecte organizatorii si serviciile de securitate.
9. Bilet = bratara! Cu aceasta bratara va puteti plimba peste tot, puteti pleca si va puteti intoarce la zona de festival oricand. Bratara este valabila pentru patru zile. Bratara nu poate fi indepartata in timpul celor patru zile de festival. In momentul in care a fost indepartata sau pierduta, va pierdeti dreptul de a mai intra in zona de festival! Toate persoanele gasite in zona de festival fara bratara vor fi escortate afara imediat!
10. Camping-ul este gratuit. Zona de camping va fi deschisa de miercuri, 13 iulie ora 10:00am, pana marti, 19 iulie ora 10:00am. Este interzisa camparea in zone nemarcate!
11. Zona festivalului se deschide pe 14 iulie la ora 12:00 iar zona principala va fi inchisa la o ora dupa inchiderea programului. Zona bauturilor racoritoare, a WC-urilor si a dusurilor va fi deschisa non-stop!
12. Zona festivalului se deschide pe 15 iulie la ora 09:00 iar zona principala va fi inchisa la o ora dupa inchiderea programului. Zona bauturilor racoritoare, a WC-urilor si a dusurilor va fi deschisa non-stop!
13. Zona festivalului se deschide pe 16 iulie la ora 08:00 iar zona principala va fi inchisa la o ora dupa inchiderea programului. Zona bauturilor racoritoare, a WC-urilor si a dusurilor va fi deschisa non-stop!
14. Zona festivalului se deschide pe 17 iulie la ora 08:00 iar zona principala va fi inchisa la o ora dupa inchiderea programului. Zona bauturilor racoritoare, a WC-urilor si a dusurilor va fi deschisa non-stop, pana luni, 18 iulie ora 12:00!
15. Singura moneda valabila in zona festivalului este CZK-ul (coroana ceha)! Case de schimb valutar(EUR-CZK) se gasesc la ambele intrari, la casele de bilete. Schimbul CZK-EUR nu este posibil!
16. Sunt interzise animalele la zona de festival!


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook