ANTI-FLAG si Ektomorf la Rock La Mures

de Morrison

ANTI-FLAG si Ektomorf la Rock La Mures

Desi in ultimi ani festivalurile Open-Air s-au inmultit in Romania, Rock la Mures ramane evenimentul-pioner al genului fiind primul open-air de avergura din tara cu participari internationale de marca.

Editiile anterioare ale Festivalului Rock la Mures au gazduit si incantat peste 19.000 oameni din Romania, Ungaria, Serbia si Germania, iar in acest an sunt asteptati peste 7.000 de participanti.

Festivalul se adreseaza iubitorilor de muzica buna cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani. Genurile muzicale abordate sunt diverse: rock, drum nbase, hip-hop, reggae, gothic rock, punk, breakbeat. Acesta va avea loc intre 8 si 9 august 2008.

La editia a VII-a Festivalului Rock la Mures au confirmat participarea :

- Anti-Flag (USA)
- Iris (RO)
- Ektomorf (HU)
- N.O.H.A. (D, USA, CZ, ES)
- Suie Paparude (RO)
- Luna Amara (RO)

Pret bilete:

- 45 lei - bilet 1 zi (la fata locului)
- 35 lei bilet 1 zi (online)
- 55 lei - abonament 2 zile (la fata locului)
- 45 lei abonament 2 zile (online)

Cu o experienta acumulata la cele sase editii anterioare, intentiile organizatorului, HG TEAM este de a atrage si influenta prezenta la Festival a unui public cat mai divers, a unor artisti celebri dintr-o paleta cat mai mare de genuri muzicale. Periam Port se va transforma timp de doua zile, intr-o corola exploziva guvernata de acordurile muzicale ale festivalului Rock la Mures!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook