Jack White si Elton John vor colabora intr-un proiect BBC

de Ana-Maria Gavrila

Jack White si Elton John vor colabora intr-un proiect BBC


Elton John si Jack White si-au unit fortele intr-un nou proiect, mai exact "American Epic" - un show in 6 episoade despre istoria Blues-ului. Produs de Robert Redford si BBC, programul il va include si pe T-Bone Burnett, iar muzicienii vor inregistra coloana sonora a show-ului cu ajutorul unui echipament vechi, pentru a recrea acel sound unic.

"Am putut sa folosesc echipamentul original din 1934, pe care Bessie Smith si Louis Armstrong l-au folosit pentru a-si inregistra albumele. Am compus o piesa speciala cu Bernie [Taupin], iar Jack White a interpretat-o folosind acest echipament", a declarat Elton John.

"Asa ca ne-am intors la analog", a mai adaugat muzicianul, "A fost extrem de distractiv. Sa inregistrezi ceva poate fi destul de strasant, dar cu T-Bone alaturi a fost minunat, asa ca nu m-am panicat si am fost mult mai relaxat decat daca as fi lucrat cu oricine altcineva."

Se pare ca Elton John are numai cuvinte de lauda pentru Burnett: "Mi-a readus la viata dragostea pentru inregistrarile analog. Am crezut-o pierduta...", a spus in incheiere.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: