Elvis Costello, un rockstar autentic cu pretentii de om obisnuit

de Buvnitz

Elvis Costello, un rockstar autentic cu pretentii de om obisnuit


Mai sunt cateva zile pana cand starul international Elvis Costello ajunge in Romania pentru a sustine un concert la Sala Palatului.

In data de 3 noiembrie, Elvis Costello va canta in fata publicului din Romania o selectie din hiturile care l-au facut celebru pe tot mapamondul in cei 40 de ani de activitate. Romanii il cunosc in special datorita unor piese de dragoste, cum ar fi “She”, “I want you”, “Alison”, “Smile” sau “I'll never fall in love again”.

Obisnuit cu turneele (numai anul acesta este in tur deja de 7 luni), Elvis Costello nu este un artist pretentios, nu da batai de cap organizatorilor venind cu pretentii exagerate sau greu de realizat. Desi nu se declara vegetarian, Costello nu mananca decat peste. “Nu imi place gustul de carne de pui, de vaca, de porc, de oaie etc, asa cum nu imi place gustul de alcool” – declara artistul.

In ciuda vietii de rockstar pe care a dus-o (a divortat de 2 ori – fostele neveste sunt cantareata britanica Cait O'Riordan, basul de la The Pogues, si Mary Burgoyne; a avut o relatie cu modelul Playboy, Bebe Buell, mama lui Liv Tyler), se pare ca alaturi de sotia sa actuala duce o viata linistita. Elvis Costello si-a gasit echilibrul alaturi de Diana Krall. Casatoria lor a avut loc in 2003, la casa lui Elton John. Au doi fii gemeni.

Micul dejun obisnuit al lui Elvis Costello consta in unt de arahide, banane si ceai. Singura dorinta pe care Elvis Costello a enuntat-o fata de organizatorii concertului, Unilife, este sa aiba ceai in backstage.

Elvis Costello va canta despre iubiri, stil de viata, cum e sa fii rockstar, joi, 3 noiembrie, la Sala Palatului .Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook