Turneul international al lui Elvis Costello se apropie de a fi sold out

de Buvnitz

Turneul international al lui Elvis Costello se apropie de a fi sold out


Cunoscut in Romania pentru cateva dintre hiturile lui internationale ("She" de pe coloana sonora a filmului "Notting Hill" sau tema muzicala a serialului "Dr. House") si pentru ca este sotul cantaretei Diana Krall, Elvis Costello a inclus Romania pe harta turneului sau mondial din acest an, pornit in SUA si mutat apoi in Europa.

Elvis Costello va concerta la Sala Palatului in data de 3 noiembrie.

Turneul sau a debutat in septembrie pe continentul american si continua in Europa (Grecia, Irlanda, Austria, Turcia, Romania, Cehia, Germania, Olanda, Belgia, Suedia, Polonia, Islanda). In unele tari sunt programate chiar doua sau trei concerte si totusi, cele mai multe se tin cu casa inchisa. Pentru etapa viitoare a turneului sunt deja sold out concertele de la Antwerp/Belgia (9 noiembrie), Amsterdam/Olanda (10 noiembrie), Oslo/Norvegia (12 noiembrie), Reykjavik/Islanda (21 noiembrie).

Adus in Romania pe filiera turceasca (producatorul este UNILIFE, principala Companie de Evenimente si Concerte din Turcia), Elvis Costello este prea putin cunoscut de publicul autohton, care are sansa sa descopere un star international in toata puterea cuvantului.

Considerat ca fiind cel mai bun compozitor dupa Bob Dylan precum si unul dintre cei mai importanti muzicieni dupa The Beatles, in topul celor mai importanti artisti ai tuturor timpurilor conform "Rolling Stone Magazine", Costello a castigat admiratia si respectul publicului de pe (aproape) intreg mapamondul.

Datorita notorietatii, dar si calitatii artistice, Elvis Costello a fost invitat sa devina gazda show-ului "Spectacle" (difuzat de Sundance Channel - televiziune condusa de Robert Redford). "Spectacle" il pune pe Elvis Costello fata in fata cu invitati de prima mana, in discutii libere, despre muzica. Apoi discutiile sunt demonstrate in duete si combinatii inedite intre artisti. Sunt celebre melodiile reinterpretate de Costello impreuna cu U2, Elton John, Bruce Sprigsteen, Sheryl Crow, Lou Reed, Sting, The Police (trupa cu care a si sustinut un turneu international), Norah Jones, James Taylor etc.

O parte dintre aceste melodii, dar si hiturile lui Elvis Costello (mare parte stiute de pe coloanele sonore ale unor filme celebre) vor fi cantate live, pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, de unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, insusi Elvis Costello.

Biletele au fost puse in vanzare prin Reteaua Eventim - *magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook