Emarosa au renuntat la solistul Jonny Craig

de Chaos Lore

Emarosa au renuntat la solistul Jonny Craig


Emarosa au renuntat la solistul Jonny Craig. Trupa nu s-a despartit si va sustine in continuare concertul de la Bamboozle 2011.

"Incepand de astazi, Johnny Craig nu mai face parte din Emarosa. Acesta decizie a fost una grea, dar credem ca este spre binele trupei, pentru ca aceasta sa poata merge inainte", a declarat trupa.

In februarie 2011 Craig a fost internat la dezintoxicare.

Jonny Craig este unul dintre membrii originali ai trupei de post-hardcore Dance Gavin Dance atunci cand aceasta s-a lansat in 2005 si a contribuit la cel mai iubit album al grupului, "Downtown Battle Mountain" (2007). In acel an s-a vehiculat aparitia unui conflict intre Craig si membrii trupei, fapt ce a dus la plecarea chitaristului Sean O’Sullivan in vara. La trei luni dupa aceea si solistul a parasit trupa, iar ceilalti au declarat ca alcoolul si drogurile au fost cauza. Craig s-a alaturat celor de la Emarosa si a cantat pe primele doua albume ale trupei.

Cand DGD si Emarosa au sustinut un turneu impreuna in 2009, impacarea a fost iminenta. Dance Gavin Dance a revenit in formula originala si momentan urmeaza sa lanseze un nou album.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: