E.M.I.L a lansat clipul piesei "Strig" (video)

de Elena Paraschiv

E.M.I.L  a lansat clipul piesei


Trupa de punk-rock E.M.I.L. si-a lansat azi cel mai nou videoclip al sau: “Strig”. Piesa face parte de pe cel de-al patrulea disc al formatiei, intitulat I M E N S, aparut luna aceasta. Albumul a fost produs de Marius Costache - Studio 148 si este distribuit de Universal Music Romania.

Sorin Badulescu, vocalul trupei E.M.I.L., ne-a spus cateva cuvinte despre piesa din videoclip: “Melodia Strig are in centrul ei dialogul dintre doua dimensiuni, cea pragmatica si cea idealista. Consensul celor doua lumi are loc in momentul in care dorinta de a depasi starea de ura, de nepasare, iese la suprafata. Traim intr-o societate in care predomina impunerea prin material sau putere, iar asta a ucis in mare parte simtul civic, dreptatea, moralitatea. De multe ori, in urma unui simplu test precum strigatul de ajutor, ramanem fara niciun raspuns. Putem schimba ceva?”.

Regizorul videoclipului este Dorin Marcu, Video Manager la Electric Castle Festival, absolvent al Facultatii de Teatru si Televiziune, Cinematografie, Fotografie, Mass Media, Cluj Napoca. Dorin este un fan al trupei E.M.I.L. inca din adolescenta: “Strig este al doilea clip la care am avut placerea sa lucrez cu E.M.I.L. (primul fiind Suntem Peste Tot, in 2013 - n.red.) Este un sentiment minunat sa lucrezi cu o trupa al carei fan esti inca din perioada liceului. Noul album este perfect caracterizat de numele pe care-l poarta. Este intr-adevar I M E N S, astfel ca era datoria mea sa realizez un clip cel putin pe masura albumului.”

Echipa care a lucrat la acest videoclip: Director & Edit - Dorin Marcu, DoP - Andrei Ungureanu, Assistent - Andrei Aron. Produs de Resize Media.

Cei cinci E.M.I.L. sunt: Sorin Badulescu - vox, Andrei Stoianovici - guitars, Gabi Georgescu - guitars, Barbu Niculae - bass, Eugen "Piti" Imecs - drums.

Album I M E N S, distribuit UNIVERSAL!

CD-ul I M E N S, distribuit de Universal Music Romania, este disponibil in magazinele de specialitate din tara, precum si online pe site-urile getmusic.ro si emag.ro, la linkurile de mai jos:

Getmusic.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Getmusic

Emag.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-eMag

Puteti vedea mai jos clipul piesei "Strig"! Enjoy!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook