Emperor - Reuniune pentru Wacken 2014!

de Ana-Maria Gavrila

Emperor - Reuniune pentru Wacken 2014!


Reuniunile au devenit deja o obisnuinta in ultimii ani si fiecare dintre noi are in minte cateva trupe care ar fi mai mult decat binevenite daca s-ar intoarce pe scena Metal. Una dintre trupele care s-ar regasi pe multe din aceste liste este, cu siguranta, Emperor.

Judecand dupa declaratiile frontmanului Ihsahn, ai spune ca sunt slabe sanse ca norvegienii sa revina in formula care i-a consacrat. Cu toate acestea, organizatorii celebrului festival Wacken Open Air au anuntat ca recent reunita trupa Emperor va fi una din headlinerii editiei din 2014.

Nu putem spera decat ca norvegienii vor participa si la alte festivaluri mari din Europa in 2014. Fanii ar fi la fel de incantati, desigur, de ideea unui nou album Emperor. Pana atunci, Wacken Open Air Festival are loc intre 31 Iulie - 2 August 2014.

Mai jos puteti urmari o inregistrare cu Emperor interpretand ‘With Strength I Burn’ la editia Wacken din 2006.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook