Ihsahn inregistreaza impreuna cu Jeff Loomis

de Buvnitz

Ihsahn inregistreaza impreuna cu Jeff Loomis


Ihsahn (Vegard Sverre Tveitan ), fostul membru Emperor, este invitat pe album solo semnat de Jeff Loomis, fostul chitarist Nevermore.

CD-ul este produs de Aaron Smith (7 Horns 7 Eyes) si va fi lansat in acest an via Century Media Records.

'Intotdeauna am vrut sa cant muzica heavy. La ce am compus acum am nevoie de o voce pe masura. Aaron a fost cel care l-a propus pe Ihsahn..raspunsul a fost langa noi tot timpul. Multumesc Ihsahn, este o adevarata onoare.' declara Loomis.

Loomis este ajutat de Dirk Verbeuren, tobosarul grupului Soilwork. Christine Rhoades va inregistra patru piese pentru material. Intregul proces de inregistrare va fi inregistrat video iar dupa lansare chitaristul va porni intr-un turneu de trei saptamani in China.

Printre invitatii lui Jeff se numara Marty Friedman (ex-Megadeth), Tony Macalpine si Chris Poland (ex-Megadeth).

Jeff a fost chitaristul si principalul compozitor al formatiei Nevermore. Modul de compozitie a devenit o piatra de temelie pentru scena progresiva inca din 1992 iar Loomis este responsabil pentru mare parte din riffurile intalnite in stilul modern metal.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook