The Wretched End inregistreaza un nou album

de Buvnitz

The Wretched End inregistreaza un nou album


The Wretched End - grupul norvegian in care activeaza chitaristul Samoth ( Emperor, Zkylon) alaturi de tobosarul Nils Fjellstrom (Dark Funeral, In Battle, Aeon) - va intra in studioul Strand din Oslo pentru a inregistra al doilea album intitulat Inroads, disponibil la inceputul anului 2012 via Nocturnal Art Productions/Candlelight Records.

Albumul de debut intitulat Omnious este un proiect metal hibrid ce imbina elemente death, black si thrash. "Este minunat ca avem noul album lansat. Cred ca Ominous se afla printre cele mai bune materiale lansate de mine. Intregul proces cu aceasta trupa a fost foarte motivant si a fost o placere sa lucrez cu Cosmo si Nils Fjellstrom."

"Din punct de vedere muzical este un album ce include deaththrash-ul norvegian dar simt ca sunt si ceva influente de black. Fata de Zyklon este un album cu mai multa adancime si sentiment live. Conceptual este un album foarte intunecat si apocaliptic si sper ca toti fanii nostri il vor asculta", spune Samoth prin intermediul revistei Decibel.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook