Liv Kristine - duet gothic alaturi de solistul End of Green

de Alin Pildner

Liv Kristine - duet gothic alaturi de solistul End of GreenSolista Leaves Eyes, una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale zonei gothic metal, a anuntat, cu mare bucurie, ca va filma un videoclip alaturi de liderul trupei germane de alternative-goth - End of Green.


"Sunt mai mult decat bucuroasa sa anunt ca Michelle Darkness, de la END OF GREEN este partenerul meu pentru duetul - Love Decay, preluat de pe viitorul meu disc solo - Vervain, programat sa apara in luna octombrie a acestui an. Vocea sa exceptionala, de o profunzime incredibila reprezinta contrastul pe care il cautam pentru aceasta piesa gothica", a declarat LIV KRISTINE, intr-o postare online.


Noul disc cuprinde si o colaborare cu celebra Doro Pesch, cele doua voci rock putand fi regasite in piesa "Stronghold of Angels".


Liv Kristine,
fosta voce Theater of Tragedy, nu este la prima colaborare de acest tip, fiind invitata pe albumul "Valkyrja", al trupei Tyr, pentru a interpreta o superba balada - "The Lay of Our Love".


Nici Michelle Darkness, solistul End of Green, nu este la primul duet, primul album solo al vocalistului gazduind un excelent cover al piesei "Love Will Tears Us Apart" (Joy Division), pe care il puteti urmari mai jos. Enjoy!


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: