Mayhemic Destructor (ENDSTILLE) a fost intervievat de Cavaleria Events

de RuXia

Mayhemic Destructor (ENDSTILLE) a fost intervievat de Cavaleria Events


Cu o luna si ceva inainte de cele doua concertele ale trupei germane de black metal la Bucuresti si Brasov, am avut ocazia sa stau de vorba cu tobarul Endstille. Puteti citi mai jos un interviu in care Mayhem Destructor, desi raspunde scurt si la obiect, este mai mult decat sincer!

Octav: Salutari, ce face trupa in ultima perioada? Inca sunteti in turneu pentru promovarea noului album sau ati inceput sa compuneti material nou?

Mayhemic Destructor: Salut, le facem pe ambele, am avut si inca mai avem multe show-uri. De data asta cantam doar in weekend. E cel mai bine pentru toti. Si am inceput sa compunem piese noi pentru urmatorul album, pe care speram sa-l lansam in 2012. Avem un al doilea chitarist acum, astfel compunerea pieselor noi e foarte interesanta pentru trupa si totul pare sa sune foarte murdar.

Octav: Ce inseamna Endstille?

Mayhemic Destructor: Endstille e un cuvant compus. Oficial nu exista in limba germana. Tradus in engleza ai putea spune ca inseamna Tacere Finala (Final Silence).

Octav: Recent ati inlocuit vocalul. A fost o schimbare importanta pentru trupa?

Mayhemic Destructor: O, da! Zingultus e foarte variabil cu tehnica vocala. Are mai multe stiluri de a canta decat fostul vocalist. Vocea lui e puternica si agresiva! Prezenta scenica, de asemenea. Imi place treaba asta! Si cu personalitatea lui se potriveste 100% in formative. E un camarad foarte bun!

Octav: Ne poti spune cum au mers filmarile pentru clipul Anomie?

Mayhemic Destructor: Filmarea a avut loc intr-o fabrica veche din Leipzig, Germania. Maurice de la Legion of the Damned a filmat tot intr-o singura zi. Am folosit peste 10 litri de sange de porc si de vita pentru efecte. Prietenul nostrum ILL (tipul legat de scaun) s-a distrat intens cu chestiile astea… haha!! Maurice a facut o treaba foarte buna din nou, e un adevarat profesionist!

Octav: Cum vedeti noul album fata de materialele vechi?

Mayhemic Destructor: Infektion 1813 e cel mai variat album pe care l-am facut. Sunetul e distrugator si murdar, dar de data asta poti sa auzi toate chitarele si tobele. E cel mai puternic dintre toate LP-urile. Pentru mine, Infektion 1813 e un amestec bun intre albumele Navigator si Dominanz.

Octav: Trupa ta a fost acuzata de multe ori ca ar promova doctrina nazista. De ce crezi ca e asa de usor in zilele noastre sa fii etichetat nazist doar pentru ca ai texte despre batalii istorice si cele doua razboaie mondiale?

Mayhemic Destructor: In Germania e foarte usor sa fii nazist. Trebuie doar sa arati o poza istorica al unui tanc vechi sau a unei batalii… bam! E clar ca esti nazist daca arati oamenilor asa ceva. Pentru mine e ok daca oamenii sunt foarte critici cu chestia asta. Ca trupa trebuie sa raspundem de multe ori intrebarilor legate de acest subiect, dar e ok. Nu trebuie sa ascund ceva! Nu suntem nazisti, nu sustinem NSBM sau altceva!

Octav: Cum ai descrie un concert Endstille?

Mayhemic Destructor: Sange, agresivitate, alcool!

Octav: Unde va gasiti inspiratia pentru a compune? Bineinteles, in afara sursei evidente – razboi.

Mayhemic Destructor: Viata reala, zi cu zi. Trebuie doar sa citesti ziarul sau sa te uiti la stiri… e atat inspiratie in lumea asta nebuna…

Octav: Cum vezi scena black metal de azi?

Mayhemic Destructor: Exista o scena? Pentru mine nu exista o scena… Nu sunt intr-o scena. Eu fac treaba mea, ei pe a lor. Daca sunt trupe bune, vreau sa le ascult.Octav: Te interesezi de release-uri underground/mainstream? Daca da, care sunt ultimele care ti-au placut?

Mayhemic Destructor: Nu. Ultimul material care mi-a placut foarte mult a fost Virus – The Agent that shapes the desert.

Octav: Esti familiarizat cu scena black metal din Romania?


Mayhemic Destructor: Stiu doar de Negura Bunget. Dar sper sa mai cunoastem mai multi oameni nebuni la show-urile din aprilie!

Octav: Daca vrei sa trimiti un mesaj fanilor care vor veni sa va vada la show-urile din Romania asta e sansa ta:

Mayhemic Destructor: De abia asteptam aceste concerte! E prima data cand venim in Europa de Est si am auzit ca publicul de aici e foarte nebun! O sa va aducem razboi si sper sa fie o batalie in fata scenei!!!

Octav: Multumesc pentru interviu, ultimele cuvinte iti apartin:

Mayhemic Destructor: Noapte buna si f**k HELL!!!

Octav @ Cavalleria Events
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: