De ce au furat Enslaved oaia?

de Morrison

De ce au furat Enslaved oaia?
Grutle Kjellson, solistul si basistul trupei norvegiene Enslaved, a explicat gestul sau din urma cu aproximativ doua luni, cand, impreuna cu colegul sau, chitaristul Ivar Bjornson, a furat o oaie apartinand unui politician pe nume Lars Sponheim.

"A fost un gest simbolic, de protest", spune Grutle Kjellson. Respectivul politician doreste sa legalizeze downloadul muzicii de pe Internet, proiect cu care evident membrii Enslaved nu sunt de acord.

"Multi nu inteleg cat de mult lezeaza furtul muzicii munca artistilor", spune solistul Enslaved. "Ne bucura ca am primit un feedback impresionant in urma gestului nostru, oameni care nu ne inteleg neaparat muzica ne-au cumparat albumele pentru a ne demonstra ca ne sustin", spune Grutle Kjellson.

In ce priveste oaia, solistul spune ca nu a furat-o, ci ca a "downloadat-o", pentru a-i demonstra posesorului acesteia ca furtul ramane furt indiferent cum l-ai numi.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook