/FORM SPACE aduce Enter Shikari in Romania pe 10 si 11 iulie 2019

de Cristi Nedelcu

/FORM SPACE aduce Enter Shikari in Romania pe 10 si 11 iulie 2019


Dupa ce au fost headlineri la Electric Castle in 2016, membrii formatiei britanice se intoarc la Cluj, in mijloc de vara. Pe 10 iulie, Enter Shikari va sustine un concert in /FORM SPACE , urmat de un show la Bucuresti, in Quantic Club, pe 11 iulie.

Originara din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari are la baza un stil muzical aparte, ce imbina post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum sunt metalcore si metal alternativ, alaturi de elemete din muzica electronica precum dubstep, trance, industrial si ocazional drum and bass.

Dincolo de mesajul muzical pe care il promoveaza, Enter Shikari este recunoscuta pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai intalnite trupe in line-up-urile festivalurilor internationale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park si Pukkelpop.

Trupa a concertat pentru prima oara in Romania in 2013 la B'ESTFEST Summer Camp. A revenit in 2015 cu un nou concert in Bucuresti, apoi in 2016, in cadrul Electric Castle. In 2019, Enter Shikari revine in tara noastra cu doua concerte: in Cluj si Bucuresti .

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se gasesc si in format fizic, la /FORM Cafe din Piata Unirii, numarul 25, Cluj-Napoca.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: