Enter Shikari - The Paddington Frisk videoclip


Enter shikari au publicat un videoclip pentru cea mai noua piesa a lor, "The Paddington Frisk", pe care il puteti urmari mai jos.

Trupa se afla momentan in turneu in Marea Britanie, iar in aceasta vara vor canta si in Romania, la B'ESTFEST Summer Camp, care va avea loc vara aceasta in perioada 5-7 iulie, in B'ESTFEST Park - Tunari.

Originara din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari s-a format in urma cu 10 ani, avand la baza un stil muzical aparte ce combina post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alaturi de elemete din muzica electronica precum dubstep, trance, industrial si, ocazional, drum and bass. "Take to the Skies", primul album al trupei, a aparut in luna martie a anului 2007, ajungand pe pozitia cu numarul 4 in Official UK Album Chart. Doi ani mai tarziu, Enter Shikari si-a lansat cel de-al doilea material, "Common Dreads", care a intrat inca din prima saptamana in clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie.

"Prima parte a anului este dedicata incheierii turneului. Jumatate de an este destul de mult de stat in turneu, sa stiti. Iar noua ne ia cam un an si jumatate sa facem un album zdravan, pentru ca avem norocul sa merge in foarte multe locuri, asa ca ne ia ceva. Dar spre finalulanului ne vom concentra pe noul material", a declarat recent basistul Chris Batten.