Asculta integral noul album Environments

de Buvnitz

Asculta integral noul album Environments


Fraktal, noul album de studio semnat de grupul Enviornments, poate fi ascultat integral aici.

Albumul va fi lansat oficial in data de 16 martie in cadrul unui concert sustinut alaturi de Syndrome, in Club Control din Bucuresti.

Environments inseamna Stefan Panea (chitara, efecte), Alex Ghita (tobe) si Marius Costache (efecte, visuals). Ei descriu muzica lor ca fiind „un suport sonor pentru o experienta cinematica lipsita de prezenta umana”. Cu focus pe starea data de sunet in sine, piesele lor nu tin cont de constrangerile asociate muzicii mainstream, de refrene sau versuri.

Influentele lor variaza de la Steve Reich pana la Brian Eno si Sigur Ros, cu trecere prin pagini de Murakami si Kerouac, dar si prin vizualele lui Magritte sau Jackson Pollock. Soundul rezultat e un imaginariu din sfera ambiental / drone, in care zgomotul e transformat intr-o poveste melodica, acustica si vizuala.

Albumul Fraktal a fost inregistrat la Next Dog Studio la sfarsitul lui 2012 si il are ca invitat pe Mathieu Vandekerckhove (Amenra, Syndrome, Kingdom, C-O-R). Albumul va fi disponibil atat in format digital, cat si pe vinil.

Lansarea da in acelasi timp startul turneului european in cadrul caruia Environments vor promova noul material alaturi de trupa bucuresteana Valerinne in orase din Bulgaria, Slovenia, Croatia, Belgia si Germania.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook