Epica a lansat un clip pentru 'Decoded Poetry'

de Cristi Nedelcu

Epica a lansat un clip pentru 'Decoded Poetry'


Epica a ales piesa Decoded Poetry de pe ultimul EP, 'The Solace System' pentru a-i face un clip animat.

Coen Janssen, claparul formatiei a declarat: "It has been a great pleasure working with the talented Davide Cilloni on this unique video trilogy.

In this final part, we finally find out what will happen to our dimension and if the Universal Death Squad will conquer our planet... Let's hope for the best!!

I hope you enjoy this last part as much as I have enjoyed seeing myself as a cartoon!"

Cu Epica, dar si cu multi altii printre care Children of Bodom, Carach Angren sau Sonata Arctica ne vom vedea anul acesta la Metalhead Meeting, la Arenele Romane.

Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acestea costa 179 de lei pana pe 16 martie, 199 de lei pana pe 19 aprilie, 229 de lei pana pe 22 iunie si 250 de lei la intrare. La editia din 2018 nu avem Golden Circle!

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Metalhead Meeting, our passion.. they wouldn't understand.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook