Epica a lansat un clip pentru 'Universal Love Squad'

de Cristi Nedelcu

Epica a lansat un clip pentru 'Universal Love Squad'


Epica a sustinut cel de al 1000-lea concert pe 14 Aprilie in Tilburg, concert unde au avut mai multi invitati.

Din cadrul show-ului au lansat un clip live pentru piesa 'Unversal Love Squad' de pe albumul 'The Holographic Principle'.

Puteti vedea clipul mai jos.

Nu uitati ca Epica, dar si Children of Bodom, Soulfly, Kataklysm, Sonata Arctica si multi altii vor urca pe scena Metalhead Meeting anul acesta.


Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acestea costa 179 de lei pana pe 15 aprilie, 199 de lei pana pe 22 mai, 229 de lei pana pe 22 iunie si 250 de lei la intrare. La editia din 2018 nu avem Golden Circle!

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Metalhead Meeting, our passion... they wouldn't understand.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook