Urmareste un nou interviu cu EPICA

de Buvnitz

Urmareste un nou interviu cu EPICA


Hard Rock TV a realizat recent un interviu cu Simone Simons, solista grupului olandez Epica. Conversatia poate fi urmarita mai jos.

Epica revine in Transilvania la Festivalul ARTmania cu un nou album: „Requiem for the Indifferent”. Epica va concerta in premiera pe scena din Piata Mare alaturi de Trail of Tears si Die Toten Hosen vineri, 10 august.

Curiosii pot asculta pe internet piesa „Storm The Sorrow”, un extras single de pe albumul cu numarul cinci in discografia trupei. Si tot in spiritul secolului vitezei, trupa publica in fiecare saptamana cate un instrument inregistrat in studio pentru piesa „Monopoly on Truth”, prima melodie de pe albumul „Requiem for the Indifferent”

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august. Tuborg sustine in continuare Festivalul ARTmania in calitate de bere oficiala.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook