Eufobia va deschide concertele Cannibal Corpse din Cluj-Napoca si Bucuresti

de Cristi Nedelcu

Eufobia va deschide concertele Cannibal Corpse din Cluj-Napoca si Bucuresti


Cannibal Corpse vor urca pe scenele din /FORM Space in Cluj-Napoca si respectiv din Quantic in Bucuresti pe 12 si 13 Iunie.

In deschidere va urca pe scena formatia Eufobia.

Eufobia revine in Romania cu aceeasi energie cu care ne-a obisnuit.

Vin din Bulgaria si au la activ peste 15 ani de prezenta pe scena. In acest timp au lansat 3 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor in 2016. Stilul abordat este Death Metal, iar profesionalismul lor i-a adus pe scena alaturi de formatii precum Rotting Christ, Vader, Primordial, sau Gorgoroth.

Anul trecut au castigat finala Wacke Open Air Metal Battle din Bulgaria reprezentandu-si tara in cadrul celui mai mare festival de metal din Europa, Wacken Open Air.

Eufobia se numara printre putinele formatii care nu au suferit nicio modificare de componenta. Astfel, inca din 2003 cand au pornit la drum, lineup-ul lor a ramas neschimbat.

In momentul de fata Eufobia inseamna:

Nikola Bojakov - chitara si voce

Sefan Abadjiev - bass si voce

Blagovest Petrov - tobe

Ivan Gemijiev - chitara


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: