Amy Lee despre noul sau single

de Morrison

Amy Lee despre noul sau single
Solista Evanescence, Amy Lee, a vorbit intr-un interviu acordat AOL despre planurile de viitor si despre casnicia sa alaturi de Josh Hartzler.

Aflata in prezent in turneul de promovare a ultimului album de studio Evanescence, The Open Door, artista a declarat ca are deja piese noi pentru un viitor material discografic, insa nu se grabeste in acest sens.

`Am tot felul de idei. Am compus cateva melodii noi, insa nu stiu deocamdata care va fi directie ce trbuie urmata. Nu am nici un plan si nu vreau sa stabilesc vreo data` a marturisit solista.

Amy Lee s-a maritat in luna mai a acestui an cu vechiul sau prieten Josh Hartzler. De altfel, single-ul `Good Enough` ii este destinat. `Ne stiam inca de pe cand aveam 18 ani, insa eu aveam o alta relatie. Mai tarziu ne-am intalnit si am inceput sa iesim. Dupa prima intalnire am scris piesa si i-am cantat-o. Am fost foarte emotionata mult mai emotionata decat daca as fi cantat-o in fata publicului. I-a placut la nebunie` a povestit vocea Evanescence.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: