Amy Lee nu vrea cariera solo

de Morrison

Amy Lee nu vrea cariera solo
Intr-un interviu recent realizat de SonicCathedral.com, solista trupei Evanescence a declarat ca nu este interesata in viitor sa urmeze o cariera solo.

Nu ar mai fi acelasi lucru, a spus solista. Imi place sa merg in turneu cu baietii, ar fi cu totul altceva daca as face acest lucru de una singura, mai spune ea.

Dupa terminarea turneului Family Values la care au luat parte in acesta vara in noua componenta, formatia Evanescence a anuntat un nou turneu in Statele unite si Mexic in toamna lui 2007.

Amy Lee a declarat ca este foarte incantata de faptul ca Evanescence este cap de afis al acestui turneu, spre deosebire de Family Values in care au impartit scena cu mai multe trupe mari si ca este nerabdatoare sa cante.

Solista trupei Evanescence a mai declarat recent ca este mult mai multumita de actuala componenta a trupei sale. "Lucrurile sunt mai haioase si mai sanatoase acum. Cred ca este esential ca in fata a 10 mii de oameni, atunci cand esti pe scena, sa te distrezi", a spus solista.

In luna mai, Amy Lee i-a concediat pe bateristul Rocky Gray si pe chitaristul John LeCompt, in locul acestora angajandu-i pe Will Hunt si Troy McLawhorn, fosti membrii ai trupei Dark New Day.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: