Evanescence OVER?

de Morrison

Evanescence OVER?
Se zvoneste ca formatia Evanescence isi va incheia in curand activitatea. Amy Lee este posibil sa continue sa inregistreze sub puterea numelui de succes al formatiei care a facut-o celebra, dar se pare ca formatia totusi nu va mai fi aceeasi.

Neintelegerile create de plecarea lui Ben Moody acum cativa ani, au continuat saptamana aceasta, odata cu despartirea de chitaristul John LeCompt si retragerea tobosarului Rocky Gray. Cei doi erau membri din formula initiala Evanestence. John a compus piesa "Taking Over Me", de pe albumul "Fallen" si "All That I'm Living For" pentru ultimul material de studio "The Open Door".

Intr-o declaratie, LeCompt declara ca a aflat de faptul ca a fost dat afara din trupa printr-un telefon de de la Amy Lee. Discutia nu a venit insa din partea unei prietene care il aprecia, ci de la un dusman care era pregatit sa ii faca rau lui si familiei lui, conform spuselor lui John. "Fara nici un avertisment sau negocieri pentru viitorul meu, am fost dat afara, fara un motiv bun", a adaugat acesta.

Evanescence urmeaza sa inceapa turneul in statele Unite pe 19 mai in Columbus, urmat de o serie de concerte in Europa, iar apoi sa se alature baietilor de la Korn in turneul Family Values. Fanii probabil o vor vedea pe scena pe Amy Lee, impreuna cu alti instrumentisti, cantand sub numele de Evanescence.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: