Evanescence si Celine Dion

de Morrison

Evanescence si Celine Dion
Ben Moody si David Hodges, fosti componenti ai formatiei Evanescence, vor colabora cu solista canadiana Celine Dion. Cei doi vor fi producatorii noului single al acesteia, This Time, care va fi inclus pe albumul Taking Chances.

Lansarea va avea loc pe 13 noiembrie 2007 la Columbia Records.

Dupa terminarea turneului Family Values la care au luat parte in acesta vara in noua componenta, formatia Evanescence a anuntat un nou turneu in Statele unite si Mexic in toamna lui 2007.

Amy Lee a declarat ca este foarte incantata de faptul ca Evanescence este cap de afis al acestui turneu, spre deosebire de Family Values in care au impartit scena cu mai multe trupe mari si ca este nerabdatoare sa cante.

Solista trupei Evanescence a mai declarat recent ca este mult mai multumita de actuala componenta a trupei sale. "Lucrurile sunt mai haioase si mai sanatoase acum. Cred ca este esential ca in fata a 10 mii de oameni, atunci cand esti pe scena, sa te distrezi", a spus solista.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: