Evergrey a lansat un clip live pentru End Of Silence

de Cristi Nedelcu

Evergrey a lansat un clip live pentru End Of Silence


EVERGREY au lansat pe 25 Ianuarie un nou album intitulat 'The Atlantic', album care a primit recenzii foarte bune de la criticii de specialitate.

De pe acest album suedezii au ales piesa End Of Silence pentru un clip live ce a fost filmat in orasul lor natal, Gothenburg.

Nu uitati ca pe 12 Aprilie ne intalnim cu Evergrey in Form Space din Cluj Napoca iar pe 13 Aprilie in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook