Excursie la Obscene Extreme Festival 2012

de Buvnitz

Excursie la Obscene Extreme Festival 2012


Axa Valaha Productions organizeaza pentru al cincelea an consecutiv excursia oficiala la cel mai important festival dedicat in exclusivitate muzicii extreme si foarte extreme, Obscene Extreme Festival, care include exclusiv trupe grindcore, brutal death metal, gore, crustcore, thrash sau power violence.

Festivalul se desfasoara la marginea orasului Trutnov din nord vestul Cehiei, intr-o locatie special amenajata, care include amfiteatru cu banci, locatii la umbra, zeci de standuri de merchandise si bauturi alcoolice si racoritoare, chill-out tent si afterparty, de asemenea un perimetru generos pentru campare (inclusiv posibilitatea de a campa in zona VIP, cu securitate 24 de ore din 24).

Plecarea se va face pe data de 10 iulie 2012 din Bucuresti, cu un microbuz sau autocar, in functie de numarul total al participantilor, intoarcerea urmand a se face pe data de 15 iulie 2012, cu sosire la Bucuresti in dimineata zilei de 16 iulie. Traseul va fi stabilit in functie de numarul si de localitatea de domiciliu a participantilor, fara ca perioada totala a calatoriei sa depaseasca 24 de ore.

Pretul total al excursiei, care include transport, plus biletul la festival (camping gratuit inclus, plus diverse variante de cazare, hotel, hostel sau pensiune contra-cost) este de 170-200 de euro de persoana, in functie de numarul total al participantilor din Romania. Exista posibilitatea de a plati pretul excursiei in rate pana la data plecarii.

De asemenea, pentru persoanele care opteaza pentru o alta varianta de transport, Axa Valaha Productions va ofera posibilitatea de a achizitiona in avans biletele la festival, la pretul initial, direct de la adresa de mai jos.

In acest moment sunt confirmate trupele Exhumed + ASPHYX + CEPHALIC CARNAGE + DISCHARGE + NASUM + KRISIUN + BLOOD + VOMITORY + POISON IDEA + YACPSAE + WORMROT + DEMONICAL + BLOCKHEADS + INTERNAL SUFFERING + SPLITTER + DEAD + F.U.B.A.R. + M:40 + SANITYS DAWN + DEMISOR + GROG + KEITZER + VULVECTOMY + REPUKED + JIG-AI + BLOODSOAKED + ROTTENNESS + COKE BUST + STOLEN LIVES + MASSIVE CHARGE + SAKATAT + PLAGUE RAGES + BOWEL f**k + GUTALAX + TOOLS OF THE TRADE + multe altele care vor fi anuntate in viitorul apropiat.

Informatii si rezervari la axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107.776.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: