Exodus intra in studio

de Morrison

Exodus intra in studio
Veteranii metalisti din San Francisco, trupa Exodus, vor intra pe data de 10 iunie in studioul Sharkbite din Oakland, California, impreuna cu celebrul producator Andy Sneap (Megadeth, Machine Head, Nevermore, Arch Enemy), pentru a incepe inregistrarile la un nou album , pe care spera sa il scoata pana la sfarsitul lui 2007.

Viitorul album va aparea la Nuclear Blast Records. Chitaristul Gary Holt a facut urmatoarea declaratie: "Toate formatiile vorbesc despre cat de minunat va fi viitorul lor material, bla, bla. Eu voi spune doar ca urmatorul nostru album va fi un punct de reper devastator in discografia noastra. Sunt socat. Cu adevarat. Este un material agresiv cu A mare. Thrash metal de calitate".

Trupa va trebui totusi sa faca o pauza de la inregistrari, pentru a participa la turneul ce va avea loc in luna august si care va avea ca date si locatii urmatoarele:

Aug. 03 - Las Vegas, NV @ Jillians
Aug. 04 - San Marcos, CA @ The Jumping Turtle
Aug. 05 - Mexicali, Mexico @ El Jardin Sllencio Extreme
Aug. 06 - Modesto, CA @ Fat Cat Music house
Aug. 07 - West Hollywood, CA @ Whiskey A Go Go
Aug. 08 - Corona, CA @ Showcase Theater
Aug. 09 - Fresno, CA @ Belmont
Aug. 10 - San Jose, CA @ Blank ClubDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook