Noul album Exodus

de Morrison

Noul album Exodus
Dupa o pauza in care nu au mai oferit niciun amnunt despre procesul de inregistrare a noului material. Membrii formatiei Exodus revin cu cateva informatii pentru fani.

Chitaristul Gary Holt spune: "Suntem aproape gata, mai avem de adaugat solo-urile lui Lee si ne ramane apoi sa facem mixajul. CD-ul asta nu se va compara cu nimic din ce ati auzit pana acum.

Este un disc care defineste un gen muzical, care defineste o cariera, cel mai tare fragment de metal inregistrat in ultimii ani. Epic, maret, brutal de simplu si in acelasi timp masiv si complex.

De fiecare data cand il ascult ma simt extrem de mandru. Vom dezvalui in curand si titlurile pieselor", a adaugat chitaristul.

Intregistrarile au inceput pe 10 iunie si au avut loc in Sharkbite Studios din California, cu celebrul producator Andy Sneap (Megadeth, Machine Head, Nevermore, Arch Enemy).

Albumul va fi lansat spre sfarsitul anului la Nuclear Blast Records.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook