EYEDROPS vor sustine primul SILENT CONCERT din Romania in gradina Expirat

de Andreea Gherfi

EYEDROPS vor sustine primul SILENT CONCERT din Romania in gradina Expirat


Premiera in Romania. Trupa Eyedrops va sustine joi, 17 august, de la ora 9 seara, in gradina Expirat, un “silent concert”, intitulat “Muzica facuta pe-ascuns”. Concertul se va auzi doar prin casti wireless, iar numarul acestora este limitat la 300.

Despre proiect, trupa spune: „Muzica facuta pe ascuns” este primul dintr-o serie de concerte menite sa ne aduca mai aproape. Mai aproape de voi si de noi insine. Ce inseamna asta? Va fi un „silent concert” - ca o soapta. Va fi secretul nostru. Incepem in intimitatea unui spatiu familiar. Incepem acasa. Apoi, incet, incet ne vom duce tot mai departe, incercand sa respectam linisti tot mai adanci in drumul nostru, sa deschidem spatii tot mai straine obisnuintei noastre.”

Evenimentul va avea loc la Expirat Halele Carol (Str. Constantin Istrati, nr1) Acces: 25 de lei in avans / 30 lei la intrare, in seara evenimentului

Bilete disponibile in pre-sale via iaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/29553/ si in reteaua fizica iabilet.ro/retea

Trupa EYEDROPS si-a inceput activitatea in 2012, prezentandu-se in fata publicului cu piese in limba Engleza. Odata cu anul 2015 si cu imbratisarea limbii Romane ca mediu de exprimare, trupa si-a consolidat propria pozitie pe piata romaneasca de muzica, lansand piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”. Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind in mod paradoxal energizante si generatoare ale unei stari de puternica melancolie, iar discursul baietilor este caracterizat de o surprinzatoare si simpla sinceritate. Temele abordate in cantecele EYEDROPS sunt cu precadere de natura sociala si spirituala, cu un puternic accent pe tema renuntarii la frica, in toate formele ei.

Pe 24 aprilie, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baietii spun: „Prezent reprezinta o destinatie si un inceput de drum. Este rezultatul tuturor intalnirilor si ratacirilor, reusitelor si greselilor noastre. El apartine in egala masura tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au aratat calea, prin puterea exemplului sau opozitie, prin critici sau sprijin neconditionat.”

Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4

Ecou: https://youtu.be/tOL9t4LPFHY

Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI

Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPcDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook