Faith No More asteapta cu nerabdare concertul din Romania

de cristina_n

Faith No More asteapta cu nerabdare concertul din Romania

Dupa demararea concertului de reuniune pe 10 iunie 2009, in Marea Britanie, arhicunoscuta trupa Faith No More va sustine un concert live pe 15 august 2009, la Sala Polivalenta!


Bucuresti, 17 iunie 2009 – Faith No More a demarat Reunion Tour 2009 saptamana trecuta, in Marea Britanie. Membrii trupei au sustinut un concert incendiar la sala londoneza Brixton Academy si au fost cap de afis la festivalul Download, la care au participat peste 110.000 de spectatori.


Faith No More au incins atmosfera cu peste 24 de piese, printre care binecunoscutele: „Easy”, „Epic”, „We care a lot”, „Falling to pieces”, „The Real Thing”, „Last cup of sorrow” sau „Evidence”.

Pe 15 august 2009, Faith No More concerteaza la Bucuresti, la Sala Polivalenta.Legendara trupa va veni pentru prima oara in Romania, iar muzicienii promit un show special."Faith No More nu a avut ocazia de a concerta in Bucuresti pana acum, asa ca acest spectacol este special pentru fiecare dintre noi. Majoritatea membrilor trupei nu au mai fost in Romania si, desi vom sta foarte putin in tara, vom incerca sa profitam cat mai mult de aceasta vizita. Acesta este unul dintre concertele pe care le asteptam cu nerabdare.”, a declarat basistul Bill Gould.Biletele pentru concertul din Romania pot fi achizitionate in reteaua magazinelor Diverta si online, de pe site-ul www.ticketpoint.ro. Pretul biletelor este de:

150 ron (cu loc); 120 ron (fara loc) - in perioada 28 mai– 10 iulie;

180 ron (cu loc); 150 ron (fara loc) - in perioada 11 iulie - 15 august.

Spectacolul din Romania face parte din “Reunion Tour 2009”, care include spectacole in mai multe tari europene: Marea Britanie, Elvetia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda si Franta.

Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 17 ani si insumeaza 6 albume vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume, Faith No More este unul dintre cele mai importante nume din istoria rockului alternativ.

Trupa este recunoscuta pentru imbinarea elementelor de heavy metal, rock progresiv, hip hop, punk hardcore, thrash metal si jazz. Printre cele mai cunoscute albume se numara: „The Real Thing” (1989), Angel Dust(1992) si „King for a Day, fool for a lifetime” (1995).

Evenimentul din Romania este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

Despre Faith No More

Faith No More este o renumita trupa de rock alternativ experimental ce s-a format in anul 1982, in San Francisco, California. Stilul trupei a fost marcat de-a lungul activitatii in industria muzicala a formatiei, de diferite influente precum hip hop, funk sau soul.

Trupa, a carei lider este Mike Patton, s-a destramat in anul 1998, cand membrii acesteia s-au dedicat unor proiecte muzicale diferite. Dupa 11 ani de activitati individuale s-a decis revenirea Faith No More in industrie. Singura diferenta in ceea ce priveste componenta formatiei este reprezentata de absenta lui Jim Martin, chitaristul ce a decis sa se retraga inca din 1993.

Discografia Faith No More cuprinde albumele: 1985 - We Care a Lot, 1987 – Introduce Yourself, 1989 - The Real Thing, 1992 - Angel Dust, 1995 - King for a Day… Fool for a Lifetime, 1997 - Album of the Year.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook