Artistii americani continua sa-l ironizeze pe Bush

de Morrison

Artistii americani continua sa-l ironizeze pe Bush
Formatia Fall Out Boy, care a fost capul de afis al Youth Inaugural Ball din 20 ianuarie de la Washington, l-a ironizat pe fostul presedinte al Statelor Unite.

Fall Out Boy i-au dedicat in mod ironic piesa Thanks For The Memories fostului presedinte, George W. Bush.

La concert a luat parte si Kid Rock.

In urma cu doar cateva zile, Otep Shamaya, solista trupei Otep, i-a trimis o scrisoare deschisa fostului presedinte al Statelor Unite, in care a revarsat un potop de insulte fiind, dupa cum a declarat chiar ea, fericita ca americanii au scapat de un porc.

Iata cateva fragmete:

In 24 de ore vei disparea din vietile nostre pentru totdeauna. Nu ai fost decat o punga plina cu voma. Tu, rahat de caine, ai fost o rusine pentru aceasta natiune; ai mintit, ai inselat, economia e la pamant, ne-am pierdut milioane de slujbe din cauza ta, voma de porc! Am pierdut respectul lumii intregi din pricina ta. Dar acum esti istorie, scrie solista.

Voi inchina un pahar in cinstea plecarii tale. Pleci asa cum ai venit: un porc urat sortit esecului. Lasule, incheie Otep Shamaya.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook