Cronica Fall Out Boy - Folie A Deux

de Morrison

Cronica Fall Out Boy - Folie A Deux

Atentie ! Aceasta cronica nu este recomandata ascultatorilor sub 14 ani fara acordul parintilor. De ce? Pentru ca trupa asta de se cheama Fall Out Boy e un dezastru total si chiar nu inteleg de ce i se face atata reclama si de ce a cucerit atatea locuri in Billboard. Sau a innebunit toata lumea de peste ocean, sau au mituit editorii de la Billboard sau sunt eu nebun.

Si avand in vedere ca teste psihiatrice fac zilnic la birou, pe mine sau pe altii, e clar ca lumea pe care o stim se schimba si ne ducem dracu toti. De ce naiba o trupa atat de penibila, simplista si fara pic de inspiratie vinde `jdesute de mii de albume, nu stiu ! A ba da. Mi-am raspuns singur: pentru ca e asa de usor de digerat de merge albumul asta ascultat mai oriunde. In afara de locurile clasice gen: veceu, camara de legume si beciul de sub cotetul de gaini, poate fi usor ascultat practit oriunde: in masina, pe combina (pe camp), pe bicicleta, scuter etc..


Cum sa va zic sa ma intelegeti? E genul de muzica atat de vesela incat ti se face scarba / greata si cu o structura atat de simplista toate pictate pe un fond muzical de 4 acordurio repetate over and over, "ajutate" de o voce de frustrat pitigaiat. De

versuri

nu ma iau pentru ca am material pentru vreo 10 barloage si va recomand nici pe poze cu baietii (??) astia sa nu va uitati pentru ca s-ar putea sa va bantuie un gand de a cumpara o drujba rosie (sa nu se vada sangele).

In concluzie: sau sunt eu prost sau albumul si trupa asta nu merita nici nota 3. Daca aveti o parerea mai buna chiar sunt curios sa o aud (daca o argumentati).


Fall Out Boy - Folie A Deux pe scurt:

Stil: Alternative rock
Sounds Like: ---
Teme Lirice: prea stupide pentru a le mentiona
Sound: 4 acorduri, 3 versuri, multe refrene
Vocea: 100% Too Clean
Tempo: Slow
Originalitate: 3/10
Piese preferate: Bonus track-ul (bine ca nu au asa ceva)

Nota Generala: 3/10

Semneaza, cu respect

Morrison

FALL OUT BOY
www.falloutboyrock.com
www.myspace.com/falloutboyDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook