FATES WARNING la Bucuresti: Ultimele amanunte si reguli de acces

de Chaos Lore

FATES WARNING la Bucuresti: Ultimele amanunte si reguli de acces


Maine, miercuri, 21 martie 2012, va avea loc concertul formatiilor FATES WARNING si Voices Of Silence "la Jukebox Venue din Bucuresti (str. Turturelelor, nr. 11, sect 3).

"O singura zi ne mai desparte de marele eveniment (concertul Fates Warning & Voices of Silence) si trebuie sa recunoastem ca suntem foarte nerabdatori sa ajungem la Bucuresti unde promitem sa dam maximul din noi! Venim sa prezentam un program interesant, cu piese vechi si noi, insa intr-o formula completa, extinsa. Speram din suflet ca fanii acestui gen muzical sa vina intr-un numar cat mai mare sa ne vada si sa se bucuram impreuna de acest eveniment“, Szabi / chitara -Voices Of Silence

”Concertul de la Bucuresti se afla undeva la finalul turneului nostru, dar va fi unul special. Nu am mai cantat in Romania, ceea ce ne face sa pregatim concertul cu si mai mare atentie. Suntem convinsi ca fanii nu vor uita aceasta zi”. Jim Matheos / chitara - Fates Warning

Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), se va desfasura dupa urmatorul program:

19.30: Open Doors
20.00 - 20.15: Meet & Greet (doar pentru persoanele castigatoare)
20.00 - 21.00: Voices Of Silence
21.00 - 21.30: Change over
21.30 - …: Fates Warning

IMPORTANT:
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare.Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv.
Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI. ) la urmatoarele preturi:


58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Lista castigatorilor se poate accesa AICI.
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook