FATES WARNING: Programul concertului de la Bucuresti

de Chaos Lore

FATES WARNING: Programul concertului de la Bucuresti


Doar doua zile ne mai despart de concertul formatiilor FATES WARNING si VOICES OF SILENCE de la Bucuresti (21 martie 2012).

Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc la Jukebox Venue (str. Turturelelor, nr. 11, sect 3) dupa urmatorul program:

19.30: Open Doors
20.00 - 20.15: Meet & Greet (doar pentru persoanele castigatoare)
20.00 - 21.00: Voices Of Silence
21.00 - 21.30: Change over
21.30 - …: Fates Warning

Chitaristul Jim Matheos (unul dintre fondatorii formatiei Fates Warning) a declarat: ”Feedback-ul primit atat pe retelele de socializare, cat si direct pe email, ne face sa credem ca suntem foarte asteptati la Bucuresti si acest lucru ne face sa ne simtim, de pe acum, extraordinar. Fiind primul concert in Romania vom avea un setlist mai special ce va cuprinde piese din toata discografia formatiei. Cunoastem multe formatii care au cantat in Romania si care ne-au confirmat ca publicul vostru este unul extraordinar! Nu ne ramane decat sa ne vedem la Bucuresti si sa cantam piesele impreuna.”
Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv. Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI. ) la urmatoarele preturi:


58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Lista castigatorilor se poate accesa AICI.
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook