Fates Warning relanseaza albumul Parallels

de Buvnitz

Fates Warning relanseaza albumul Parallels

Metal Blade Records va lansa in data de 16 Martie o editie speciala a albumului Parallels, lansat in 1991 de formatia Fates Warning. Pe langa discul remasterizat, pachetul va include un al doilea disc ce contine atat piese live cat si materiale demo.

Pachetul contine un Bonus DVD de circa trei ori in care este inclus si concertul Parallels filmat in 1992 plus un documentar.

Editia speciala a pachetului Parallels include:

CD 1 - "Parallels"

01. Leave The Past Behind
02. Life In Still Water (feat. James LaBrie)
03. Eye To Eye
04. The Eleventh Hour
05. Point Of View
06. We Only Say Goodbye
07. Don't Follow Me
08. The Road Goes On Forever

CD 2 - "Parallels" Live In Hollywood, California on January 23, 1992

01. Leave The Past Behind (live)
02. Don't Follow Me (live)
03. Eleventh Hour (live)
04. Point Of View (live)
05. Eye To Eye (live)
06. Nothing Left To Say (live)
07. Quietus (live)
08. Through Different Eyes (live)
09. Leave The Past Behind (demo)
10. Eye To Eye (demo)
11. Eleventh Hour (demo)
12. Point Of View (demo)
13. Don't Follow Me (demo)


* Filmed live in concert in New Haven, Connecticut on February 13, 1992

Pentru a coincide cu lansarea, componenta FATES WARNING in care a fost inregistrat Parallels va sustine doua concerte speciale in:

March 26 – Thessaloniki, Greece
March 27 – Athens, Greece

Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook