Filmari din turneul FATES WARNING. Concert la Bucuresti

de Buvnitz

Filmari din turneul FATES WARNING. Concert la Bucuresti


Pe 5 martie s-a dat startul turneului formatiei FATES WARNING, turneu ce va ajunge si in Romania cu un concert organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Evenimentul va avea loc in data de 21 martie 2012 in Jukebox Club din Bucuresti, iar in deschidere este invitata formatia clujeana Voices Of Silence.

Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv.

Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche.

Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online. ) la urmatoarele preturi:

58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning.
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook