Ultimele bilete la pret promotional pentru concertul Fates Warning

de Buvnitz

Ultimele bilete la pret promotional pentru concertul Fates Warning


Formatia americana de progressive metal FATES WARNING va ajunge pentru prima data in Romania in cadrul turneului european din luna martie 2012.

Concertul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 21 martie 2012 in Jukebox Club din Bucuresti.

In deschidere este invitata formatia clujeana Voices Of Silence.

Achizitioneaza acum ultimele bilete la pretul promotional (58 lei) pentru acest concert. Dupa epuizarea acestora biletele se pot achizitiona la pretul de 68 lei iar in ziua evenimentului acestea au valoarea de 75 lei.

Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv.
Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI. ) la urmatoarele preturi:

58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning.
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook