Mirai Kawashima (Sigh) l-a intervievat pe solistul Fear Factory (video)

de Buvnitz

Mirai Kawashima (Sigh) l-a intervievat pe solistul Fear Factory (video)


Mirai Kawashima (SIGH) a realizat un interviu cu Burton C. Bell, solistul grupului american Fear Factory, cu ocazia concertului sustinut pe data de 18 septembrie in Tokyo, Japonia.

Conversatia poate fi urmarita mai jos.

Formatia a lansat recent un nou album intitulat The Industrialist.

CD-ul este o poveste conceptuala bazata pe versurile scrise de solistul Burton C. Bell. 'Progragonistul albumului este incarnarea tuturor industriilor in forma unui automaton. Progesul mecanic, tehnologic si stiintific de-a lungul erei industriale duc la crearea acestui personaj denumit The Industrialist.' declara Bell.

'Automatonul devine constient si astfel colecteza memorii in fiecare zi. Prin obervare capata vointa de a exista. Ce a fost creat pentru a ajuta omul va duce in final la distrugerea sa.'

CD-ul este produs de formatie in colaborare cu Rhys Fulber (Front Line Assembly, Paradise Lost). Mixajul este realizat de Greg Reely (Paradise Lost, Front Line Assembly, Skinny Puppy).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: