Spot video pentru noul album FEAR FACTORY

de Buvnitz

Spot video pentru noul album FEAR FACTORY


Grupul american Fear Factory va lansa un nou album intitulat The Industrialist, disponibil in data de 5 iunie via AFM Records.

CD-ul este produs de formatie in colaborare cu Rhys Fulber (Front Line Assembly, Paradise Lost). Mixajul este realizat de Greg Reely (Paradise Lost, Front Line Assembly, Skinny Puppy).

Matt DeVries este noul basist al formatiei. DeVries, cunoscut pentru activitatea in Chimaira si Six Feet Under, l-a inlocuit pe Byron Stroud.

Tracklist-ul albumului este:

01. The Industrialist
02. Recharger
03. New Messiah
04. God Eater
05. Depraved Mind Murder
06. Virus of Faith
07. Difference Engine
08. Dissemble
09. Religion is Flawed Because Man is Flawed
10. Human Augmentation
11. Blush Response (Difference Engine) *
12. Landfill *


Un spot video poate fi urmarit mai jos.

CD-ul este o poveste conceptuala bazata pe versurile scrise de solistul Burton C. Bell. 'Progragonistul albumului este incarnarea tuturor industriilor in forma unui automaton. Progesul mecanic, tehnologic si stiintific de-a lungul erei industriale duc la crearea acestui personaj denumit The Industrialist.' declara Bell.

'Automatonul devine constient si astfel colecteza memorii in fiecare zi. Prin obervare capata vointa de a exista. Ce a fost creat pentru a ajuta omul va duce in final la distrugerea sa.'

Recharger, primul single extras de pe album, va fi lansat oficial in data de 24 aprilie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook