Un nou proiect Fear Factory

de Morrison

Un nou proiect Fear Factory
Doi dintre membrii trupei Fear Factory se pare ca lucreaza la un nou proiect. Este vorba despre chitaristul Christian Olde Wolbers si bateristul Raymond Herrera, care se pare ca ar colabora cu Jon Howard, frontmanul Threat Signal.

Cei doi membrii Fear Factory se vor dedica acestui nou proiect, in timp ce Burton C. Bell, frontmanul trupei, se va ocupa de proiectul sau Ascension Of The Watchers, care a semnat recent un contract cu casa de discuri 13th Planet Records a lui Al Jourgensen.

Albumul de debut Ascension Of The Watchers este programat pentru februarie 2008.

Al Jourgensen si Burton au declarat ca pe langa actuala componenta a trupei, va mai fi prezent John Bechdel (Ministry, Killing Joke, False Icons). Ep-ul de debut, "Iconoclast" a fost lansat exclusiv pe site-ul oficial al trupei.

Materialul contine 5 piese - "Evading", "Residual Presence", "On The River", "Moonshine" si "Quintessence - precum si un videoclip al piesei "On The River". Coperta si grafica au fost realizate de Burton, frontmanul Fear Factory.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook