Vezi noul videoclip Featuring Yourself, Abyss

de Chaos Lore

Vezi noul videoclip Featuring Yourself, Abyss


Nemtii de la Featuring Yourself au lansat noul videoclip, Abyss, pe care il puteti urmari mai jos.

Piesa apartine albumului "Inner Underground" (februarie 2012) pe care trupa l-au promovat intr-un turneu european recent, in care au facut o oprire si la Bucuresti.

Tracklist Inner Underground:

1. Amnesia
2. Amsterdam
3. Abyss
4. Radical Race
5. Inner Underground
6. Never Want to Go Out
7. Old Monitors
8. Hope Again
9. Clocked Control
10. Hurry Up
11. The Press


Influentati de nume precum New Order , Husker Du, The Replacements, trupa germana Featuring Yourself s-a format in mai 2010, iar la inceputulu lunii iulie 2010, Matthias, Kay si Timo au lansat primul EP : „FEATURING YOURSELF“.

Acesta contine 8 piese cu tenta melancolica si armonii dulceag-amarui au influente catchy de wave punk, cum sunt piesele „PERSPECTIVE“ , „LIVE/EVIL“, care merg mana-n mana cu dark-edged synth pop „LOSING LOVE” si „FRIDAY NIGHT“.

In ultimii 14 ani Matthias a fost membru in THE CREETINS, alaturi de care a lansat 3 albume, avand, de asemenea numeroase concerte in Europa. Dup ace a parasit trupa in 2008 a inceput sa lucreze ca producator pentru nume precum AFFENMESSERKAMPF, GRAND GRIFFON etc.

Kay a fost membru THE DETECTORS din 2006 pana in 2009, care au lansat un LP, un 7“ single si au avut turnee in 11 tari din Europa.

Odata cu primavara baietii de la Featuring Yourself s-au hotarat sa inceapa turneul European – Inner Underground, 14 zile, 14 concerte, totul intr-o atmosfera energica ce combina perfect indie cu post punk si new wave.

Vedeti aici cum a fost concertul lor din ControlDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook