MAGENTA HARVEST lanseaza un nou demo

de George Lazar

MAGENTA HARVEST lanseaza un nou demo


Magenta Harvest, trupa de death metal finlandeza in care activeaza membri si fosti membri ai trupelor Finntroll, Chthonian, MYGRAIN si ...And Oceans, va lansa al doilea demo, "Apparition Of Ending", pe 23 martie.


Noul demo, care poate fi ascultat pe Myspace, transpune un grup ce si-a dezvoltat sound-ul cu ajutorul lui Aleksi Virta (Finntroll), care a "creat cateva bucati de clape epice" pentru material.

Tracklist "Apparition Of Ending":

Apparition Of Ending
The Unavailing Surpasser
Carrion Of Men
One Walks Down


Magenta Harvest a lansat EP-ul de debut, "A Familiar Room", in februarie 2011. Cele patru piese - "Spawn Of Neglect", "Sermon", "Killing Sign" si "A Familiar Room" - pot fi ascultate de asemenea pe Myspace.

Magenta Harvest
a fost o trupa formata in 2005 ca un proiect de doi oameni, Timo Kontio (Havoc Unit, ...And Oceans) la chitara si Janne Manninen (Mygrain, ...And Oceans) la tobe. In 2009 al doilea chitarist, Timo Hanhikangas (Total Vomit Experience), si basistul Jonas Frilund (Chthonian) s-au alaturat trupei, iar un an mai tarziu Mathias Lillmans (Finntroll, Chthonian) a aprobat cererea de a se alatura grupului.


PhotobucketDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook