For The Wicked canta la Rock pe 2 Roti la sfarsitul lunii iunie

de Andreea Gherfi

For The Wicked canta la Rock pe 2 Roti la sfarsitul lunii iunie


Noi vesti bune de la FOR THE WICKED! Dupa ce a anuntat de curand turneul „The Fake Metal Tour” in Romania si Franta alaturi de trupa franceza ZE GRAN ZEFT, FOR THE WICKED adauga noi concerte la calendarul pentru vara aceasta si confirma participarea la cea de-a 6-a editie a festivalului Rock pe 2 Roti, care va avea loc la Lugoj in perioada 30 iunie – 2 iulie 2017.

De curand, trupa clujeana a lansat si un cover dupa piesa „Rege pe deal” de la Subcarpati, asta dupa ce ultimul cover lansat de acestia a avut un real succes.

For The Wicked va ajunge si in Bucuresti saptamana viitoare, pe 22 aprilie, cand va concerta alaturi de Diamonds Are Forever in club B52 (programul il puteti vedea aici) cu care vor mai canta si seara urmatoare in Sofia, Bulgaria.

Sfarsitul lunii ii prinde pe acestia in turneu alaturi de Ze Gran Zeft, in Timisoara (27 aprilie - Daos Club), Cluj Napoca (28 aprilie - The Shelter) si Satu Mare (29 aprilie - Club Poesis), iar luna mai ii va prinde in Franta, in Marseille (4 mai), La Garde (5 mai) si Puget Sur Argens (6 mai) si un alt concert ce va fi anuntat curand, alaturi de alte informatii despre acest turneu.

www.facebook.com/weareforthewicked/

Si pana sa-i puteti vedea & asculta live la Rock pe 2 Roti, puteti da o fuga si la International Tattoo Expo din Cluj Napoca, unde vor canta in data de 17 iunie

For The Wicked

Facebook: www.facebook.com/weareforthewicked/

GooglePlay: tinyurl.com/FTWIIGooglePlay

iTunes: tinyurl.com/FTWIIiTunes

Bandcamp: tinyurl.com/FTWIIBandcampDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook