Tara : Marea Britanie Stil : Folk metal Componenta : Wulfstan - chitara, bass, voce       Athelstan - chitara, bass, clape Discografie : Deep Into Time (1999) Legends Untold (2000) The Fighting Man (2000) Engla Tocyme (2002) Ours Is The Kingdom (2004) Steadfast (2008) FOREFATHER ...Biografie FOREFATHER
The Fighting Man Versuri
A New Dawn Versuri
Together They Stood Versuri
For These Shores Versuri
The Call To Arms Versuri
Out Of Darkness Versuri
The Paths Of Yesterdays Versuri
The Last Battle Versuri
When Our England Died Versuri
Engla Tocyme Versuri
Into The Forever Versuri
Iron Hand Versuri
Fifeldor Versuri
The Swan's Road Versuri
Forever In Chains Versuri
The Fate Of Kings Versuri
The Shield-Wall Versuri
Ours Is The Kingdom Versuri
Proud To Be Proud Versuri
The Golden Dragon Versuri
Smashed By Fate Versuri
The Sea-Kings Versuri
To The Mountains They Fled Versuri
The Folk That Time Forgot Versuri
Threads Of Time Versuri
Keep Marching On Versuri
Rebel Of The Marshlands Versuri
Wudugast Versuri
Brunanburh Versuri
Cween Of The Mark Versuri
Theodish Belief Versuri
Hallowed Halls Versuri
Steadfast Versuri
Three Great Ships Versuri
Fire From The Sky Versuri
Mellowing Of The Mains Versuri
Wolfhead's Tree Versuri
Miri It Is Versuri