Biografie FORGOTTEN TOMB



FORGOTTEN TOMB

Genuri muzicale:
BlackDark

Trupe similare:
Negura Bunget  Cradle of Filth  Dimmu Borgir  Venom  Immortal  Behemoth  Marduk

Formatia italiana Forgotten Tomb a luat fiinta in anul 1999, in orasul Piacenza. Muzica trupei,
o imbinare intre black/dark metal si doom metal, a fost comparata cu cea a trupelor Katatonia, Burzum si Dolorian.
Temele principale pe care le abordeaza formatia sunt sinuciderea si depresia.
Forgotten Tomb il are ca membru fondator pe Herr Morbid, pe numele sau adevarat Ferdinando Marchisio. Acesta se descrie ca fiind o 'persoana depresiva, paranoica si cu ganduri sinucigase', personalitate care se reflecata in muzica si versurile trupei.
Demo-ul de debut Forgotten Tomb s-a intitulat Obscura Arcana Mortis si a fost inregistrat ca un material solo in 1999. Demo-ul a aparut la Treblinka Productions in 2000 intr-un numar de 215 exemplare.
Primul album full-length al italienilor s-a intitulat Songs to Leave si a aparut in 2002 la
Selbstmord Services.
Dupa cateva schimbari de componenta, Forgotten Tomb lanseaza Springtime Depression in 2003 si Love's Burial Ground in 2004, ambele la Adipocere Records.
In anul 2006, Forgotten Tomb semneaza un contract cu Avantgarde Music si inregistreaza cel de-al patrulea album de studio Negative Megalomania, care apare in ianuarie 2007.

Stil: black/doom metal

Componenta:
Herr Morbid chitara, voce
Razor SK chitara
Algol bass
Asher baterie

Discografie:
Obscura Arcana Mortis (2000)
Songs to Leave (2002)
Springtime Depression (2003)
Love's Burial Ground (2004)
Negative Megalomania (2007)

FORGOTTEN TOMB
www.forgottentomb.com
www.myspace.com/darknessinstereo


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook