He he, long time no post, de prin vara mai exact, iunie-iulie, si-asa m-am facut urat de comunitate. Dar daca tot nu sunt in propria-mi camera (sau apartament dealtfel) si altceva mai bun la ora 5:06AM n-am de facut, m-am gandit sa arunc o privire p-aici, si sa-mi dau cu parerea despre acest album.
Eh, probabil ca-s singurul, dar mi-a placut mult albumul (eu nefiind fanul inrait al primelor albume, mie imi plac de la From the Cradle to Enslave EP incoace) si nu ma intereseaza in ce stil il incadreaza criticii sau fanii alike. Este metal (comercial NU, poate doar un track sau 2 ok pt. radio sau MTV, dar mai comestibil ca alte release-uri), este melodic si e in concordanta cu gusturile mele variate de muzica (nu era de ajuns ca am tone de metalcore si melo-death suedez si finlandez, recent am fost impresionat de "nenorocitii" americani si olandezi, respectiv Deicide si God Dethroned, dar imi plac si ultimele aparatii de la anumite formatii emo ale caror nume prefer sa le tin in umbra, funny huh?). Deci, way to go Dani, si spre surpriza mea, citind comentariile, printre preferatele multora se afla si Bionic Man, care e featuring Ville Valo, that's sweet. Quenchi