Author Topic: Dezamagirile anului 2006, in opinie personala  (Read 7413 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Dezamagirile anului 2006, in opinie personala
« on: September 19, 2006, 03:39:44 pm »
Pentru ca, despre incantarile anului va fi vorba si locul in 'top albume 2006', ma gandesc sa existe un loc de 'aruncat cu pietre'.
Nu exista limitare in gen/stil/domeniu, doar sa va spuneti parerea (cat mai on-topic, ignorand parerea 'si asa de kkt' a celui/celor de dinainte) si eventual sa o justificati, chiar succint, in 2-3 cuvinte. Stiu ca nu cer mult  ;D asa ca sa va vad...

Am sa incep eu, total aleatoriu si fara o ordine a importantei dezamagirii (eventual doar o ordine alfabetica)
Amorphis - Eclipse  a incercat sa sune a vremurile 'The Karelian Isthmus' sau 'Tales from the Thousand Lakes' si a iesit ceva confuz
Ancient Rites - Rvbicon  am crezut ca dupa Dim Carcossa nu se poate mai prost... au resurse, insa, baietii... o lectie de istorie imbacsita, cantata infantil
Darkthrone - The Cult Is Alive, Aeternus - Hexaeon, Satyricon - Now, Diabolical, Venom - Metal Black   is lovite, parca, de aceiasi filoxera.. ruginite, monotone, urate
Queensryche - Operation Mindcrime II   desi mi-am mai domolit din deziluzie, totusi nu ma asteptam...
Metal Church - A Light In The Dark  iarasi, una din trupele tineretii mele, care nu reuseste sa-mi zica nimic in prezent.... dar nici nu se straduieste...
Katatonia - The Great Cold Distance  l-am ascultat (pentru o parere fondata) de vreo 3 ori intr-o zi; seara ma intrebam, ce mama naibii am ascultat azi de mai multe ori?
Kalmah - The Black Waltz  primele trei mlastini mi-au parut ok, acum e deja redundant...
Iron Maiden - A Matter Of Life And Death  nu mi s-a parut deloc... nu mai comentez....
« Last Edit: January 16, 2007, 05:46:49 pm by Count Raven »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Ozzy

• General
  • *
Re: Dezamagirile anului, in opinie personala
« Reply #1 on: September 19, 2006, 03:42:28 pm »
slayer
Ozzy, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: September 19, 2006, 03:42:28 pm »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #2 on: September 19, 2006, 03:51:24 pm »
Eh, de la slayer-ul asta nou nici nu asteptam cine stie ce. De fapt, daca ma gandesc bine e chiar mai bun decat ma asteptam.
O dezamagire pt mine a fost kataklysm - prea moale albumul, mult prea moale...

Offline ReVenant

• -Painkiller-
  • Locotenent
  • *
  • It can't rain all the time.
« Reply #3 on: September 19, 2006, 05:26:47 pm »
Iron Maiden - A matter of life and death
Nush...ceva le-a lipsit  de nu a iesit albumul asta cum trebuia.
Totusi , imi plac liricile despre razboi.

--Jesus Christ walk's in a hotel one day , He hand's the inkeeper 3 nails , and say's "Can you put me UP for tonight ? "--

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #4 on: September 19, 2006, 05:40:50 pm »
Alta mentiune rusinoasa: Eternal Tears Of Sorrow - Before The Bleeding Sun  deloc nu-mi place cum suna si de la A Virgin and a Whore (2001) sunt in cadere libera...

LE: uitasem de Scar Symmetry - Pitch Black Progress   nu's ce naiba asteptam de la el, dar inca nu ma convinge...
« Last Edit: September 19, 2006, 05:45:40 pm by Count Raven »

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #5 on: September 19, 2006, 05:50:33 pm »
au iesit kile de albume proaste anu' asta, da' nu ma asteptam de la prea multe, asa ca nu le mentionez.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #6 on: September 19, 2006, 05:55:20 pm »
Nu frustra bobru, nene Ozzy  ;)... lasa sa dea din ei...  :D :D

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #7 on: September 19, 2006, 06:07:19 pm »
pai nu vezi ca nu prea se da ?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #8 on: September 19, 2006, 06:11:07 pm »
pai daca e in top chatfeneaua...

Offline BabylonRocker

• hooligan forever
  • Maior
  • *
  • jerk & badass
    • the wolfman
« Reply #9 on: September 19, 2006, 08:04:22 pm »
clar,Iron Maiden........da' albumul ala s-ar incadra intr-o categorie noua......"ne-am facut de lucru,sa indeplinim contractu""

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #10 on: September 19, 2006, 08:57:36 pm »
asta'i "categorie noua" la tine?
lol
« Last Edit: September 19, 2006, 08:58:11 pm by Ozzy »

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
  • keeping fake hoes in check!
« Reply #11 on: September 19, 2006, 10:11:00 pm »
slayeru s-a zis.. nu am chef sa repet
nu mi-a placut ultimu bls... adica nu e chiar o dezamagire dar... i;ve seen better
United hoes of Bucharest!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #12 on: September 19, 2006, 10:13:34 pm »
ce m-niervezi...  ;D am zis "in opinie personala" nu daca s-a mentionat sau nu...  8)

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #13 on: September 19, 2006, 11:24:08 pm »
cum am putut sa uit de dissection?

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #14 on: September 20, 2006, 07:43:01 am »
Blind Guardian intr-o oarecare masura. Amorphis-ul care e simpatic dar e ciorba reincalzita. Maiden si Slayer de la care de altfel nu ma asteptam la minuni, Queensryche, God Among Insects, Satyricon din nou intr-o oarecare masura, mi-a placut mult in prima faza, apoi a inceput sa ma streseze, Dismember, Ancient Rites, Darkthrone, Sepultura, Lord Belial, GOD, Theatre of Tragedy. Dissection-ul il las suspendat, ca are momente in care-l ador si momente in care ma calca pe nervi. Aaaaaa, upcoming Rhapsody of Fire "are de gand" sa ia topul la albume enervante, mi-as dori sa fi incercat mai putin sa se autocopieze. Tot aici cred ca ar fi intrat si Hammerfall-ul, daca m-as fi obosit sa-l ascult. Dar marea mea dezamagire pe anul asta este MOONSPELL-Memorial. Asta chiar merita si o cronica pe larg la cat m-a iritat, asa ca o sa dau cu paste ceea ce am scris pentru Vampire-Magazine (care e momentan in refaceri), riscand sa-i pun pe olandezi in conflict deschis cu SPV-ul. Sub nicio forma nu ma obosesc sa traduc, pe cine nu pasioneaza, sa sara.

Eh, no. Never ever an album has created me such contradictory sentiments. I have loved and hated it for a month now, marking it as ?boring? at the first listening session, changing my mind after the fourth or fifth, then turning back to the very first impression and wondering what did they intend with Memorial? All these made almost impossible for me to state a clear opinion about Moonspell?s Memorial till the last hour. The last hour, as SPV is just a couple days away from the official release of this new album of these Portuguese guys who once had enchanted me with their ?Wolfheart? or ?Irreligious?, and I still haven?t decided whether I like it or not.
They claim it is the best, naturally. I am still waiting for the musician who will state otherwise about his newest artistic offspring. Their die-hard fans second to that. Most of them. The others complain about the album?s platitude. Because, no matter if it?s pleasant or not, back to the roots or not, Moonspell or rather Daemonarch like, this Memorial is a flat album, with uninspired refrains or vocals, with only 2-3 memorable songs out of 13. ?Finisterra?, ?Once It was ours? and maybe ?Upon the Blood of Men? do not justify an hour of music. The keyboards were pushed in front to create a haunting atmosphere- which they do succeed, while the guitars were left somewhere behind. Not that would have ever been Amorim a virtuoso, but hey, only one solo in 13 tracks? Plain insufficient! During the preliminary discussions concerning the upcoming album I was expecting a ?back to the roots? thing and also hoping for an improved ?The Antidote?. With all due respect for a band once adored, I was just half right. It is way back to the roots, with a sound more primitive than Wolheart?s itself. But it is no way, no how better than The Antidote.

They buried the dark-goth from Darkness and Hope or Butterfly Effect for good...and what have they brought forth? A contradictory brutal album, with death metal sound, yet no guitars. Hey, metal still got to have guitars even nowadays. And they ask for us to remember... to remember what? That they could have once easily raised upon the mediocre, upon the ?insufficient? epithet that keeps haunting my mind while writing this? That they once hadn?t filled their albums with useless interludes?

I have started saying I couldn?t have decided either I love Memorial or hate it, as it caught me with few moments during the multiple listening sessions. It?s not a bad album, it?s not unbearable either, nothing to be ashamed of, it?s just simply disappointing as far as I am concerned. I have decided meanwhile: best forgotten! (Oana)

Astept cu interes sa vad daca Megadeth, Manowar, Magica si Trooper vor intra aici sau la topicul cu +
It will have blood, they say. Blood will have blood!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #15 on: September 20, 2006, 10:35:12 am »
cum am putut sa uit de dissection?

Bravo, nu imi iesea ceva la socoteala... Asadar, Dissection  e alta 'aleasa' de-a mea...
Si Theatre of Tragedy mi se pare destul de lasa-ma sa te las, asta nu pentru ca nu prea mai plec urechea la sonoritati d-astea, ci pentru ca e varza... Diferenta este ca nu a fost o dezamagire, ma asteptam la ceva asa (b)anal...

LE: Oana, reao!!  ;D
« Last Edit: September 20, 2006, 10:36:30 am by Count Raven »

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #16 on: September 20, 2006, 01:24:02 pm »
Nu stiu ce nu va place la ultimu' album de la Moonspell. Ce daca e mai diferit decat celelalte?? Suna bine... Ca ziceai de Magica... Ei canta bine, ce nu imi place mie insa este vocea tipei. La fel era si pe timpul cand canta cu  Interitus Dei. Chair daca e cu Conservatorul in spate, mi se pare ca are o voce destul de falsa, in sensul ca nu prea se potriveste cu instrumentaita... E doar o parere, nu dati cu paru'  ;D.

When I read about the evils of drinking I gave up reading ;D!

Metalheads are fucking brutal and don\\\\\\\'t take any shit from anybody! :D

Offline ShitGrinder

• Obositu dreacu!
  • General de Brigada
  • *
  • Sick in the head Metalhead!
« Reply #17 on: September 20, 2006, 02:08:16 pm »
Borknagar - Origin (stiam ca o sa-l scoata folk dar nu-l pot inghiti de nici o culoare)
Darkthrone - Too Old, Too Cold (nici nu ma mir)
Sepultura - Dante XXI (desi mi-a placut o vreme, ma enerveaza de mor)
Cradle Of Filth - Thornography (mai soft, mai nasol)
Dismember - The God That Never Was (chiar refuza sa iasa dn tiparele alea)

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #18 on: September 20, 2006, 02:11:03 pm »
ar fi deaden, ca'mi placuse ultimu'...

Offline ShitGrinder

• Obositu dreacu!
  • General de Brigada
  • *
  • Sick in the head Metalhead!
« Reply #19 on: September 20, 2006, 02:12:51 pm »
ar fi deaden, ca'mi placuse ultimu'...

Sound de kk dar albumul nu-i prost.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #20 on: September 20, 2006, 02:22:50 pm »
Borknagar... inca ma mai gandesc, pentru ca, in mod clar acest album e total diferit de cele de pana acum. Nu afirm ca ma deranjeaza ca e mult mai linistit... Pare a fi un candidat, totusi pentru acest topic.

Offline Darvulia

• Lassie the Bitch.
  • Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #21 on: September 26, 2006, 10:42:28 am »
Sunt destule. Sepultua, Dismember, Kataklysm, dar se poate asculta, Celtic Frost, desi nu pot sa zic ca nu imi place, dar nu vroiam sa fie asa cum a iesit, mult laudatul  Angtoria, care, in opinia mea nu o sa fie niciodata mai mult decat dragut, Lost Detour, care dupa un demo chiar interesat au facut inca unu pe care mai bine doar il cantau in dush. Mai e de asemenea come-back-ul Terrorizer, cu un titlu foarte sugestiv pentru ce au facut ei acolo si cam atat cred. Bine, sigur mai sunt, dar nu imi vin in minte acum.
..yeah?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #22 on: September 26, 2006, 01:37:20 pm »
Mai adaug M.o.R.T. al trupei pe care, totusi o apreciez, Blut aus Nord... Nu a reusit acest album sa imi spuna nimic. A reusit sa ma indispuna, doar.

Offline alexander

• Capitan
  • *
  • neclar
« Reply #23 on: October 04, 2006, 08:48:21 am »
Dissection......Katatonia.... .slabe???????????deceptii?????????hmmmmm....as vrea sa stiu ce considerati voi revelatii.
< C O D E >

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #24 on: October 04, 2006, 09:00:49 am »
as vrea sa stiu ce considerati voi revelatii.

Pai vezi in topicul cu albume preferate in 2006

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #25 on: October 04, 2006, 09:13:43 am »
Dissection......Katatonia.....slabe???????????deceptii?????????hmmmmm....as vrea sa stiu ce considerati voi revelatii.

Sau si mai simplu: sunt gusturile mele, parerile mele. Ce zici de asta?

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #26 on: October 04, 2006, 04:43:39 pm »
Mai adaug M.o.R.T. al trupei pe care, totusi o apreciez, Blut aus Nord... Nu a reusit acest album sa imi spuna nimic. A reusit sa ma indispuna, doar.

ala e fake.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #27 on: November 28, 2006, 09:20:03 pm »
Martyru..pentru ca e degeaba..mai multe la topicu cu pricina

Offline IngerAlb

• General
  • *
  • metalhead member
    • IngerAlb's Lair
« Reply #28 on: November 29, 2006, 04:50:22 pm »
Hmm...pai in primul rand Slayer, Ministry si Celtic Frost. Pe urma Stahlhammer.
Ar mai fi Sepultura si Moonspell, dar de la ele nu ma mai asptet de multa vreme la ceva interesant, asa ca in cazul meu intra in categoria "neinteresant". Da' revin...
WWW.REZISTOR.GO.RO

Offline SUFFOCATED

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #29 on: November 29, 2006, 07:04:06 pm »
God Dethroned - The toxic touch
americanizat pan la dumnezo
SUFFOCATED, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline IngerAlb

• General
  • *
  • metalhead member
    • IngerAlb's Lair
« Reply #30 on: December 01, 2006, 02:31:12 pm »
Mai bifez o mare "realizare": HAMMERFALL - "Threshold"; lipsit de idei muzicale interesante, cu un sound copiat de la Running Wild si o mare furaciune de la Malmsteen ("Genocide" vs. "Trilogy Suite Op.5") + una bucata piesa instrumentala, mult prea saracuta ca sa justifice decizia de o lasa in fundul gol, fara ceva versuri pe langa. Probabil ca s-a vrut a fi un experiment care sa dea lumea pe spate, in sensul ca partea de voce este suplinita de o chitara, dar e cam puerila faza in opinia mea. Ar fi fost mai interesant ca ciocanarul din videoclip sa-i ia la poceala cu barosu' pe astia din trupa, in loc sa-i fugareasca pe vampirii aia penibili. Si sa-i dea fetei aleia o mama de bataie, in primul rand pentru ca nu are pic de simt actoricesc, si in al doilea rand pentru ca umbla cu distrusi ca Hammerfall.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #31 on: December 01, 2006, 05:29:33 pm »
Am mai ascultat M.o.R.T. azi-noapte..... Ramane cum am stabilit!
Unde kilu' meu e trupa aia de scotea minunatia de Memoria Vetusta I - Fathers Of The Icy Age sau chiar The Mystical Beast Of Rebellion??  :-X

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #32 on: December 07, 2006, 12:43:57 pm »
Adaug, cum am mai zis si Tristania. Si ma gandesc tot mai serios sa 'adapostesc' aici si CoF.  ::)

Offline scarlet sun

• http://fortress-of-faith.com/
  • Maior
  • *
  • profesional day dreamer
« Reply #33 on: December 09, 2006, 12:29:59 am »
nu ...nu pe cof, de ce :'(...desi e intemeiata decizia ta,am mai zis asta au decazut,insa cred ca asta e ideea managerului lor .da au devenit ciudat de comerciali de la nymphetamine incoace,insa poate poate totusi isi dau seama ca aria lor de audienta s-a mutat cel putin in liceul meu la copii de clasa a 7-a ,a 8-a.Chiar zilele trecute radeam ca unul din pustii de a 7-a de la mine din liceu,mare rockeras mare ,cu tricou cu slayer ???se dadea fericit in leagan...ce repede cresc ;)cand eram la varsta lor nici nu stiam cate corzi are o chitara :))
peeeeeeerkele!
enjoing the gothic deathstyle...http://fortress-of-faith.com/

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #34 on: December 09, 2006, 12:41:58 am »
asa zicem toti... si ne radem de aia mai mici ca ie pokemoni, kinderi etc etc...  dar culmea ca si noi am fost...
zi-mi unu care s-a nascut trv...
cred ca sunt mai de ras aia de 50 de ani cu trico cu slayer.. decat aia de 14-15... parerea mea.. care ie..
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #35 on: December 09, 2006, 01:06:07 am »
1. in afara celor care poarta tricourile total aiurea, mi se pare ca unul la 50 de ani, stie de ce poarta acel tricoi.
2. topicul a fost baptizat (eeee, v-am spart!  :P) cam asa: Dezamagirile anului, in opinie personala; fiind in thread-ul 'albume noi', se pare ca am exclus bajbaieli si incertitudini, deci nu la tricouri, moda, distrusi de toate varstele sau nostalgii despre perioada infantila.
3. ce vroiam eu sa spun, de fapt, la pct. 2? Ca e off-topicul cat casa, iar discutia asa cum a deviat, isi are loc in cel putin 2 topicuri din cafenea.
4. dezamagirile anului, daaaa?

P.S. nu incetez sa ma minunez cat de genial sunt cateodata, in marea majoritate a tot timpului... spre deosebire de topicul cu top albume 2006, acest topic initiat de mine, va putea functiona si in 2009 si in 2730  ;)  titlul o garanteaza!  ;D

Offline Pandora

• Sergent
  • *
  • jet city woman
« Reply #36 on: December 10, 2006, 01:18:25 am »
si totusi, asta doar pt curiozitatea mea, voi considerati ca orice formatie care nu aduce ceva nou la fiecare album fata de anteriorul e slaba? la urma urmei...pana la ce punct poate aduce cineva noutati intr-un gen restrans pe care il canta/place/asculta. Opinia mea e ca Iron Maiden nu mai au ce sa aduca nou, muzica ii reprezinta, nu vor scoate din nou albumele vechi, nici nu cred ca mai vor asta, sunt un brand si nu or sa inceapa sa cante gotic sau 80's heavy metal. Acu' nu va suparati pe mine, e doar opinia mea, insa nu toti vor mereu sa inoveze muzica pe care o scot, asta le place si asta canta, daca s-ar repeta fiecare album i-ati acuza ca nu sunt in stare sa scoata ceva nou :)
si on-topic, mi se pare ca noul album Queensryche e slab, mie imi plac baietii astia si le dau nota mica pt ca au incercat sa imite un album mai vechi, prea bun pt a fi reprodus. :(
Pandora, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #37 on: December 10, 2006, 09:06:48 am »
@Pandora: ca sa zic despre un album e slab, nu am un criteriu, un sablon. De regula, exista un complex de factori, de motive si de feeling-uri care determina calitatea lui.
Queensryche din acest an, OM II, nu mi s-a parut slab pentru ca I a fost prea tare; mi se pare slab pentru ca exact cum ai punctat, au incercat sa imite, au ramas, practic, in 1988-ul primului operation, fara ca sa incerce vreo idee noua.
Dar, dezamagire se numeste si atunci cand aduci ceva nou si nu-ti iese. Pentru anul 2006 exista exemple destule.
Uite, apropo de repetitivitate.... Dpdv muzical, conceptual, cum vrei sa le analizezi, trupe precum Unleashed sau Amon Amarth nu au mari diferente intre albume. Totusi, scot albume noi, cu smanes, cu viata si koi in ele. Puse peste albumele din ceilalti ani si toate sub un sablon: nimic nou...
Motorhead, oameni care nu complica muzica, au scos un album anul asta, tare bun, dar care nu are inovatii, nu schimba deloc arhi-cunoscutul stil.
Apoi, sunt trupe care scot materiale total diferite fata de ce obisnuisera. Borknagar cu al lor Origin, au schimbat radical registru si canta ceva total diferit (chiar daca pe alocuri suna misto, nu ma pot obisnui sa spun ca Origin-ul este al celor de la Borknagar, cei cu Empiricism sau The Archaic Curse).

Ca o concluzie: nu e un standard consacrat pentru un album sa fie prost sau excelent, nu e necesar sa il raportezi la precedentele din discografie, nu e necesar sa se schimbe ceva dpdv conceptual....

LE: ah, uitasem... in cele doua topicuri, vroiam sa vad exclusiv preferinte si dezamagiri, fara sa ne comentam gusturile; chestia asta o putem face la topicul albumului respectiv. Aici merg doar topuri, insiruite, motivate sau nu, dar fara sa comentam opinia anteriorului/lor...
« Last Edit: December 10, 2006, 09:10:29 am by Count Raven »

Offline IngerAlb

• General
  • *
  • metalhead member
    • IngerAlb's Lair
« Reply #38 on: December 10, 2006, 12:22:27 pm »
"Dezamagirile anului, in opinie personala" - pentru unii un album este slab, pentru altii suna bine. Sunt mai multi factori care intra in ecuatie, tin de gustul fiecaruia si nu vad (de data asta) de ce ar trebui 1.000 de justificari. Daca vreti sa aflati de ce lumea considera anumite albume proaste, dezamagitoare, etc, faceti un topic separat. Punct.

Offline Parsifal Shogard

• Sergent
  • *
« Reply #39 on: December 11, 2006, 08:36:48 pm »
sec scurt si la obiect:

1. slayer ( as dori sa scriu cu litere si mai mici dar dupa auz sa va mai stric si vederea???)
2. jorn landle ( dupa un excelent prim masterplan a dat-o tot in ce stie el mai bine)
The Wheel of Time turns
And Ages come and go,
Leaving memories that becomes legend...
Legend fades into myth
And even the myth is long forgotten
When the age that gave it birth comes again...

Offline Pandora

• Sergent
  • *
  • jet city woman
« Reply #40 on: December 12, 2006, 11:28:33 pm »
@ count raven: multumesc de lamurire :), era doar o curiozitate, oricum fiecare isi spune parerea fara a-l asculta practic pe celalat(diferentele de rigoare in gusturi)

@ingeralb: nu mai era necesar commentariul ala, sunt constienta unde se fac comentarii specifice despre un album(am dat exemplu Iron Maiden sa fie mai clar la ce ma refer), nu am vrut sa fiu off-topic, de-aia mi-am pus si eu dezamagirea anului, eram doar intrigata de o chestie care ma deranjeaza de mult.

Offline DK

• Colonel
  • *
  • metalhead member
« Reply #41 on: December 22, 2006, 03:33:09 am »
Tristania e nasol rau  ;D , Noumena si Manegarm la fel.
DK, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline IngerAlb

• General
  • *
  • metalhead member
    • IngerAlb's Lair
« Reply #42 on: December 22, 2006, 01:10:03 pm »
nu mai era necesar commentariul ala

Nu mai scrie aiurea si nu o sa mai vezi mesaje ca cel de mai sus.

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #43 on: December 26, 2006, 03:28:14 pm »
Pentru mine dezamagiri au fost : concertul cu Belphegor si lumea prea putina la Deftones (3000 mi se pare un nr mic pt asemenea trupa)

La Obituary se pare ca au fost mai multi decat la orice concert de metal extrem ever in Romania asa ca acum suntem multumiti :D

Offline Metalskull

• General de Brigada
  • *
« Reply #44 on: December 26, 2006, 03:42:55 pm »
Ca sa adaug si eu ceva dezamagirilor de pe aici, as spune perioada de vreo 5-6-7 saptamani de concerte nemetalice din Utopia inainte de celebrul debut FoF, combinat cu prestatia LOST.
metalheart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #45 on: December 26, 2006, 04:33:01 pm »
ai baut prea mult cred :D

au fost concerte nonstop metalice din iulie pana in decembrie

Offline Metalskull

• General de Brigada
  • *
« Reply #46 on: December 26, 2006, 05:34:53 pm »
Da ... Bio, Blazzaj ... Dar metale d-astea sunt prea dure pentru mine. Nici nu le prea inteleg.  ;D

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #47 on: December 26, 2006, 08:32:38 pm »
Hey, de la Morrison in jos, era vorba de dezamagiri la capitolul albume2006 aici.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #48 on: December 27, 2006, 12:18:53 am »
Pe fond, ai dreptate, la albume ma refeream.
Dar cum stii tinerii de pe aici, degraba unitorii de topicuri si urgent varsatorii la arhiva, cred ca e ok. Nu se mai impunea si un topic specializat pe dezamagiri extra-albumistice....  ;D

Offline echoes

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #49 on: January 15, 2007, 11:29:17 pm »
pain of salvation si amorphis.
inca imi e frica sa asc mdbul  :-\
echoes, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« on: »